امروز در حرکتی خود جوش جامعه پزشکی و دانشگاهیان کرمانشاه به حمایت از دکتر عبدالرضا مصری، کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند.

به گزارش نسیم کرمانشاه، امروز در نشستی بزرگ با حضور اساتید و دانشگاهیان کرمانشاه و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور پرشور و عظیم به حمایت از دکتر عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و کاندید کنونی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند.

 

جمعی که مملو از نخبگان و کارشناسانی علمی بود که همگی ضمن حمایت از دکتر مصری به بیان دغدغه ها و مشکلات موجود استان کرمانشاه پرداختند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای امر ضمن همراهی با بیان مشکلات معیشتی مردم ، ابراز داشت: واقع امر آن است که همه ما به مشکلات معیشتی واقفیم و می دانیم که تامین سبد خانوار برای تک تک مردم با سختی همراه است اما در این بین این واقعیت انکار ناپذیر است که قدرت ایران در عرصه بین المللی و منطقه مثال زدنی است به نحوی که امروز با قاطعیت اعلام می کنم که آمریکا و قدرت های استعمارگر و سلطه جو یارای مقابله با ایران را ندارند، چرا که آنها به این مهم رسیده اند که امروز ایران در عرصه علمی، هسته‌ای و فناوری بسیار سرآمد هستند.

 

وی تاکید کرد: آمریکا به خوبی می داند که دانشمندان ایرانی قدرت ساخت انرژی هسته‌ای و حتی بمب هسته‌ای را دارند و تنها بنا بر فتوا و فرموده رهبر معظم انقلاب است که از دستیابی به این دانش مخرب امتناع کرده اند.

 

دکتر مصری وجود سه مولفه را عامل اقتدار و رشد ایران و ایرانی برشمرد و خاطر نشان ساخت: در وهله نخست دانش که ایرانی ها ثابت کرده اند در این عرصه سرآمد هستند، در وهله دوم اقتدار ایران در عرصه نظامی است که امروز قدرت ها به خوبی می دانند که به هیچ وجه توانایی مقابله با عظم و توان نظامی ایران را ندارند و در انتها و مهمترین مولفه حضور مردمی است که همه توان نظام اسلامی به تک تک آرای مردمی است چرا که دشمن چشم طمع به دانه دانه این آرا دوخته‌اند.

 

نائب رئیس و داوطلب حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه گفت:برای توفیق در مذاکرات بین‌المللی نیازمند پشتوانه مردمی با حضور در انتخابات هستیم.

مصری اضافه کرد: تامین بودجه کشور از طریق دو درگاه مالیات و نفت تامین می‌شود و تامین هزینه‌های زیرساخت‌ها، فرودگاه، آب، برق، حقوق و… نیز از این منابع تامین می‌شود که در صورت کمبود درآمد اولویت قرار دادن این هزینه‌ها در بخش‌های مختلف مسئولین را سردرگم و گاها گمراه خواهد کرد.

 

داوطلب حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود:در حال حاضر نفت به عنوان یکی از بزرگترین درآمدهای کشور ما تحت تحریم‌های ناجوانمردانه قرار گرفته است هر چند هر کشور دیگری به جای ما بود دو سه سال اول اجرای تحریم به انتهای راه رسیده بود اما همچنان مقاوم و پایدار ایستاده‌ام و ابهت آمریکا را در منطقه در هم شکسته‌ایم.

 

وی مشارکت مردم در عرصه انتخاب را امری ضروری در راستای غلبه بر تحریم‌های دشمن عنوان کرد و بیان داشت: مشارکت عامه مردم ، داشتن قدرت نظامی وچرخه کامل هسته‌ای در پای میز مذاکره ما را پیروز میدان خواهد کرد و به سمت تعامل یا تفاهم پیش خواهیم رفت.

 

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: امنیت و استقلال ما با حضور مردم شکل گرفته و شرکت در انتخابات چاره ساز حل مشکلات کشور است.

 

وی ادامه داد: پاسداری از آرای مردمی برای حفظ شأن و منزلت کرمانشاه در کشور که نمونه مصداقی آن انتخاب نایب رئیسی مجلس در بین استان های کشور است و دوم دریافت بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای استان توانستیم به سختی آن را از بین وزرا کسب کنیم و نهضت ملی مسکن که با وجود مشکلات توانستیم امروز در عرصه ساخت و ساز پروژه در رتبه‌های برتر کشور باشیم، همواره جزء لاینفک وظایفی بوده که همواره بر دوش خود احساس کرده ام.

 

عبدالرضا مصری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و داوطلب حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این مراسم دو عضو مورد تایید خود برای حضور در مجلس خبرگان رهبری را آیت‌الله مصطفی علماو آیت‌الله مهدی خطیبی عنوان کرد و‌ گفت: با انتخاب این دو داوطلب حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اتفاقاتی خوبی در استان رقم خواهد خورد.

 

به گفته وی در شاکله انقلاب از انتخاب بالاترین مقام کشور که رهبر است تا انتخاب مسئول اجرایی کشور که رئیس جمهور است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی همه و همه و به وسیله مردم انتخاب می‌شوند که از توفیقات قانون اساسی ماست

 

وی خاطرنشان کرد: طی مدتی که توفیق خدمت به مردم در عرصه‌های متفاوت را داشته‌ام به فکر خانواده‌های کم درآمد کمیته امداد(ره)، بهزیستی، بیمه کارگران ساختمانی و بیمه روستائیان و عشایر بوده‌ام و سعی کرده‌ام مشکلات این مردم آسیب‌دیده را حل کنم.