تولید سالانه ۷۰۰ تن بوقلمون در کرمانشاه

  پرینت
شناسه خبر : 20968 | تاریخ انتشار : 09 تیر 1401 - 10:43 |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

مهندس قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

اخبار مشابه
تحقق ۸۰ در صدی بودجه شهرداری 
اجرای پروژه «استقبال از بهار» با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کرمانشاه
بهره‌مندی بیش از ۱ هزار و ۵۰۰ خانوار روستایی کرمانشاه از راه آسفالت
برگزاری پنجمین جلسه کمیسیون ماده ۴۲ در استان کرمانشاه 
تعطیلی مراسم تدفین در پنجشنبه غریبان و پنجشنبه آخر سال در آرامستان‌های کرمانشاه 
آماده‌باش راهداری کرمانشاه برای سفرهای نوروزی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.