به گزارش نسیم کرمانشاه، مختار احمدی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان روانسر در فرمانداری، افزود: منابع مالی خوبی برای ایجاد اشتغال در نظر گرفته شده و با توجه به وضعیت بیکاری استان کرمانشاه، اعتبارات جذب و نباید برگشت بخورد.
وی ادامه داد: سند اشتغال استان ترسیم شده و نسبت به سالهای گذشته تفاوت هایی دارد از جمله آنکه با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تدوین و از سویی دیگر راستی آزمایی انجام و سامانه ناظر در کنار سامانه رصد راه اندازی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: نهادهای حمایتی کمیته امداد حضرت امام(ره) و بهزیستی امسال نسبت به سالهای گذشته وظایف سنگین تری در ایجاد اشتغال دارند و سایر نهادها نیز باید با آنها همکاری کنند.
احمدی گفت: بزرگترین چالش در اشتغال استان نبود مهارت است به گونهای که ۸۰ درصد بیکاران استان فاقد مهارت هستند و در این راستا در صدد راهاندازی کمیته فرهنگ کار استان هستیم و همچنین مراکز فنی و حرفه ای باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.
وی در خصوص تشکیل شرکت های تعاونی توسعه عمران شهرستانی نیز گفت: این تعاونی ها بستری مناسب برای ورود بخش های تعاونی به فعالیت های اقتصادی هستند و برای انجام طرح هایی که به دلیل رانت زا بودن آن، امکان واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد، تشکیل می شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه ایجاد و اداره واحدهای اقتصادی تولیدی، توزیعی و خدماتی مرتبط با تحقق اهداف تعاونی را از اولویت های اهداف فعالیت این تعاونی ها دانست.
فرماندار شهرستان روانسر نیز گفت: اگر اشتغال، تولید و اقتصاد پشتوانه علمی داشته باشد ماندگار و اثرگذار است و در این راستا باید از ظرفیت واحدهای دانش بنیان بهره ببریم.
«سعدی مصطفیزاده» افزود: شرایط کشور از لحاظ اشتغال ویژه است و می طلبد مدیران احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم و از ظرفیت های موجود در راستای اشتغال استفاده کنیم.
وی ادامه داد: روانسر یک شهرستان اقتصادی است و ظرفیت های موجود در شهرستان در بخش های کشاورزی، صنعت و گردشگری باید به فعلیت برسند.
فرماندار روانسر اضافه کرد: رونق تولید، بهبود فضای کسب و کار و سرمایه گذاری مولفه های مهم در ثروت آفرینی و ایجاد اشتغال هستند که نقش بانک ها در این راستا بسیار پررنگ است و باید در ایجاد اشتغال پیش قدم باشند.
Saturday, 21 December , 2024