تلاش سازمان همیاری برای سوق دادن شهرداریها به سمت درآمدزایی پایدار

  پرینت
شناسه خبر : 18682 | تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2021 - 19:11 |
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای کرمانشاه در دیدار با شهردار و شورای قصرشیرین اظهار کرد: به عنوان پشتیبان و امین شهرداریها استان به دنبال سوق دادن این حوزه سمت درآمدهای پایدار هستیم.

به گزارش نسیم کرمانشاه، صادق خدادادی صبح امروز در دیدار با مهندس باقری شهردارو اعضای شورای شهر قصرشیرین ضمن اشاره به ظرفیتهای خوب این شهر تاریخی افزود: تلاش داریم به عنوان امین شهرداریها تمام تلاش خود و همچنین پتانسیلهای تخصصی و فنی سازمان را در جهت پشتیبانی و حمایت از این حوزه به کار ببندیم.

وی با اشاره به رسالتها و ماموریتهای این نهاد بزرگ اقتصادی در کرمانشاه افزود: یکی از مهمترین موضوعات ما در سازمان همیاری که در اولویت کاری قرار دارد توجه به توانمندسازی شهرداریها کم برخوردار است که باید تلاش کنیم با استفاده از مزیتهای موجود در هر شهر، مدیریت شهری را به سمت درآمدزایی پایدار سوق دهیم.

اخبار مشابه
برگزاری جلسه پیگیری تأمین مالی خرید اتوبوس‌های جدید برای ناوگان حمل‌ونقل شهری کرمانشاه
رفع موانع اجرایی و تسریع در پاسخ‌گویی، اولویت تحول اداری
کرمانشاه در مسیر مدیریت پایدار آب / از انسداد ۲۱۰۰ چاه غیرمجاز تا تعیین تکلیف طرح‌های تأمین آب شرب
کرمانشاه؛ سرزمین صلح و سازش یا بازار داغ عنوان‌ها و آمارهای بی‌حساب‌وکتاب؟! 
آمادگی همه‌جانبه راهداران کرمانشاه برای اجرای طرح راهداری زمستانی ۱۴۰۵
کاهش دفن زباله در کرمانشاه به کمتر از ۱۰ درصد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.