برق رسانی به عشایر کرمانشاه با استفاده از پنل‌های خورشیدی

  پرینت
شناسه خبر : 18049 | تاریخ انتشار : 10 سپتامبر 2021 - 20:25 |
۵۴۴ خانوار عشایری در استان کرمانشاه با استفاده از پنل‌های قابل حمل خورشیدی از نعمت برق برخوردار شدند.

به گزارش نسیم کرمانشاه، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه با اشاره به عدم دسترسی عشایر به شبکه برق گفت: در همین رابطه با یک ابتکار جدید نسبت به تامین برق این قشر با استفاده از مولد‌های کوچک خورشیدی قابل حمل اقدام شد که در این مرحله ۵۴۴ خانوار عشایری استان از نعمت برق برخودار شدند.

محمد مرادی افزود: اجرای این طرح علاوه برتامین روشنایی و استفاده از تجهیزات برقی کم مصرف، کمک حداقلی به توسعه امر آموزش دانش اموزان عشایر می‌باشد.

وی با بیان اینکه ایل‌های دوسر کوچ رو در اولویت واگذاری تخصیص پنل‌های خورشیدی قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: پنل‌های خورشیدی حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه دارند که عشایر تنها ده درصد این هزینه را پرداخت می‌کنند و مابقی توسط دولت پرداخت می‌شود.

مرادی یادور شد: برای اجرای این طرح بیش از ۲۱ میلیارد ریال هزینه شده است.

اخبار مشابه
برگزاری جلسه پیگیری تأمین مالی خرید اتوبوس‌های جدید برای ناوگان حمل‌ونقل شهری کرمانشاه
رفع موانع اجرایی و تسریع در پاسخ‌گویی، اولویت تحول اداری
کرمانشاه در مسیر مدیریت پایدار آب / از انسداد ۲۱۰۰ چاه غیرمجاز تا تعیین تکلیف طرح‌های تأمین آب شرب
کرمانشاه؛ سرزمین صلح و سازش یا بازار داغ عنوان‌ها و آمارهای بی‌حساب‌وکتاب؟! 
آمادگی همه‌جانبه راهداران کرمانشاه برای اجرای طرح راهداری زمستانی ۱۴۰۵
کاهش دفن زباله در کرمانشاه به کمتر از ۱۰ درصد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.