بانک‌های کرمانشاه باید ۸۰ درصد منابع خود را در داخل استان مصرف کنند

  پرینت
شناسه خبر : 20664 | تاریخ انتشار : 21 خرداد 1401 - 21:25 |
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس مصوبه بانک مرکزی، بانک‌ها باید ۸۰ درصد از منابع خود را در داخل استان مصرف کنند، تاکید کرد: هر بانکی که سپرده های شهروندان کرمانشاهی را در جای دیگری غیر از این استان هزینه می‌کند، بهتر است از این استان برود.

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش نسیم کرمانشاه، بهمن امیری مقدم روز شنبه در نشست پدافند غیر عامل استان که با حضور رئیس کل دادگستری استان، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری، فرمانده نیروی انتظامی استان و مدیران عضو برگزار شد؛ از عملکرد برخی بانک ها انتقاد کرد و گفت: بر اساس مصوبه بانک مرکزی، بانک‌ها باید ۸۰ درصد از منابع خود را در داخل استان مصرف کنند ولی متاسفانه قسمت اعظم این اعتبارات را در خارج از استان هزینه می‌شود و این رویه، ظلم به توسعه کرمانشاه است.

استاندار کرمانشاه بر ضرورت ارتقای آمادگی دستگاه‌ها و ادارات مختلف در برابر تهدیدات دایمی دشمنان در قالب الزامات و اصول پدافتد غیرعامل تاکید کرد و گفت: تمامی ساخت و سازها و پروژه‌های استان در حوزه‌های مختلف باید از پیوست پدافند غیرعامل برخوردار باشند.

مقام ارشد استان در بخش دیگری از سخنانش، خواستار افزایش نظارت‌ها در حوزه کشاورزی شد و گفت: متاسفانه در برخی مناطق استان زمین های حاصلخیز کشاورزی و دیگر ظرفیت‌های این حوزه، بدون نظارت به افراد غیر بومی اجاره داده می شود که این موضوع می تواند سلامت مردم را تهدید کند.

امیری مقدم در ادامه سخنانش، نان را یک کالای مهم در سبد غذایی روزانه خانوار دانست و گفت: تمامی نانوایی‌های استان باید طبق استانداردهای پدافند غیرعامل از امکان استفاده از سوخت‌های جایگزین برخوردار باشند تا در مواقع اضطراری هم امکان عرضه نان به شهروندان فراهم باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: استان کرمانشاه از ظرفیت های علمی و اجرایی بسیار خوبی برخوردار است و تمامی طرح ها باید با اولویت استفاده از ظرفیت های بومی و اولویت های استانی اجرا شوند.

اخبار مشابه
بهره‌برداری از پروژه‌های زیرساختی پایانه مرزی خسروی همزمان با هفته دولت
اجرای پروژه‌های بهسازی و روکش آسفالت محور روستایی رویین‌تن به مناسبت هفته دولت
اسلام‌آباد غرب در لیگ برتر کشتی ایران / بازگشت یک نام پرافتخار به روزهای بزرگ کشتی
هدف صندوق فقط پرداخت تسهیلات نیست/ آینده مشاغل مورد حمایت را با ابزارهای هوشمند تضمین می‌کنیم
رونمایی از سامانه‌های نوین خدمات بانکی صندوق کارآفرینی امید ‌
نصب ۴۵ دوربین نظارتی جدید در سطح معابر شهر کرمانشاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.