سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی استان کرمانشاه گفت: آموزش و پرورش کرمانشاه در افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا و کمک به تاسیس پایگاه‌های تجمیعی نقش بسزایی داشته است.

آموزش و پرورش کرمانشاه در واکسیناسیون کرونا نقش بسزایی داشته است

به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از مهر؛ ظهر شنبه به مناسبت شروع هفته سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه و برخی مسئولین و معلمان در مدارس کرمانشاه زنگ سلامت به صدا نواخته شد.

قباد محمدی در مراسم نواخته شدن زنگ هفته سلامت با تبریک هفته معلم و هفته سلامت، اظهار کرد: آموزش و پرورش به دلیل گستردگی که دارد می‌تواند در حوزه سلامت بسیار تأثیر گذار باشد.

وی با اشاره به عملکرد خوب آموزش و پرورش استان کرمانشاه، افزود: آموزش و پرورش در شرایط کرونایی پس از وزارت بهداشت بیشترین کمک را به سلامت جامعه داشته و همیشه جلوتر از همه نهایت همکاری را کرده است.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر همکاری در حوزه واکسیناسیون اداره آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیشترین فضا و مکان مورد نیاز را برای برپایی پایگاه‌های واکسیناسیون در اختیار گذاشت.

محمدی با اشاره به نقش دانش آموزان در جامعه، بیان کرد: مهمترین ثروتی که هر جامعه می‌تواند داشته باشد دانش آموزان و دانشجویانی است که از ثروت‌های مادی نیز مهمتر شمردن می‌شود چراکه نیروی انسانی مهمترین عامل حرکت جامعه به سمت پیشرفت است‌.

وی تاکید کرد: سلامت و پیشرفت یک جامعه به دست دانش آموزان تأمین خواهد شد و به هر اندازه که مسئولین به دانش آموزان اهمیت دهند آینده کشور تأمین و باعث فرهنگ سازی در زمینه‌های سلامت، آموزش و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شده و نقش بسزایی خواهد داشت.

محمدی با اشاره به شروع هفته سلامت، گفت: هفته سلامت از امروز شنبه ۱۷ اردیبهشت لغایت جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه در سراسر ایران آغاز خواهد شد و زنگ هفته سلامت نیز از امروز در مدارس نواخته می‌شود.