بررسی بودجه ۱۴۰۴ شهرداری کرمانشاه در کمیسیون اقتصادی شورای شهر در راستای جمع‌بندی اعتبار سازمان ها برای سال آینده آغاز شد. 

 

به گزارش نسیم کرمانشاه ، جلسه کمیسیون اقتصادی شورای شهرکرمانشاه از ساعات ابتدای صبح امروزسه شنبه (۱۶ بهمن ماه) با حضور رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی ، رؤسای سازمان ها برای سال ۱۴۰۴ برگزار شد.

 

در این جلسه، بودجه سازمان ها مورد بررسی اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت و درباره کلیه پروژه‌های پیشنهادی شهرداری برای سال ۱۴۰۴ به تفکیک هر سازمان بحث و بررسی شد.

 

سید احسان احسانی رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر کرمانشاه در جریان بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری در بخش سازمان ها اظهار کرد: در بودجه پیش بینی شده برای سال آینده ۶۳ درصدبه بخش عمرانی تخصیص داده است .

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه قانون در آمد پایدار از سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد و ماده یک به پروژه های سرمایه گذاری و ماده ۲ به دفترچه عوارض سالانه شهرداری ها تخصیص داده شد لذا باید تلاش کنیم که در بخش سرمایه گذاری و مشارکت خصوصی به گونه ای عمل کنیم که مشمول جرایم ماده صد نشویم و جهش در آمدی برای شهرداری داشته باشیم .

 

احسانی با اعلام اینکه میزان اوراق مشارکت برای سه سازمان قطار شهری ،سازمان مسافر و عمران و باز آفرینی حدود ۱۵۶۰ میلیارد تومان بوده است اظهار کرد :امیدواریم این اوراق در سال ۱۴۰۴ محقق شوند و این سازمان ها بتوانند به اهداف مورد نظر خود در بودجه دست یابند .