مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یک کارگاه تولیدی غیر مجاز را در کرمانشاه توقیف کردیم.

مهدی مرادی اظهار کرد: یک کارگاه تولیدی غیرمجاز و فاقد هرگونه مجوز بهره برداری و بهداشتی از سازمان غذا و دارورا توقیف کردیم.

 

وی افزود: این کارگاه تولیدی به صورت زیرزمینی و غیرقانونی با استفاده از مواد اولیه غیرمجاز و در شرایط کاملاً غیربهداشتی در سطح شهر کرمانشاه اقدام به تولید و بسته بندی محصولات بهداشتی می‌کرد که توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کشف و توقیف شد.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: کلیه مواد اولیه و محصولات تولیدی این کارگاه به میزان ۱۶۴ هزار لیتر انواع شوینده ها و تعداد ۶ هزار و ۳۲۵ عدد ظروف خالی محصولات بهداشتی و شوینده از ظروف بسته بندی ضبط و توقیف و پرونده جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع شد.