قیمت میوه شب عید در کرمانشاه اعلام شد

  پرینت
شناسه خبر : 23466 | تاریخ انتشار : 15 مارس 2023 - 19:28 |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قیمت میوه شب عید را در استان اعلام کرد.

 

به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از ایسنا، علی چاله‌چاله با بیان اینکه توزیع میوه تنظیم بازاری در استان از عصر امروز(۲۴ اسفند) شروع می‌شود، گفت: در مرحله اول عرضه میوه تنظیم بازاری را در نقاطی که تحت عنوان مراکز عرضه مستقیم کالاهای کشاورزی در استان در حال فعالیت هستند شروع کرده و در ادامه تلاش خواهیم کرد تا از طریق دیگر مراکز نیز عرضه میوه تنظیم بازاری را داشته باشیم.

چاله چاله با بیان اینکه در استان کرمانشاه ۲۰ نقطه عرضه مستقیم میوه و کالاهای کشاورزی فعال شده، گفت: از این تعداد هفت مرکز شامل محل دائمی نمایشگاه‌ها در پارک شاهد، پارک شرقی، شهرک معلم، کیهانشهر، دولت آباد، پردیس و مصوری در شهر کرمانشاه و مابقی در دیگر شهرستانها قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه میوه تنظیم بازاری شب عید استان ۱۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه خواهد شد، گفت: قیمت پرتقال تنظیم بازاری به ازای هر کیلوگرم ۱۸ هزار تومان و قیمت سیب قرمز و زرد به ترتیب ۲۶ و ۲۸ هزار تومان است.

وی میزان ذخیره سیب و پرتقال شب عید استان کرمانشاه را ۳۲۰ تن اعلام کرد و افزود: از این میزان ۲۰۰ تن آن پرتقال و ۱۲۰ تن سیب درختی زرد و قرمز است.

وی گفت: توزیع میوه تنظیم بازاری از افزایش بی رویه قیمت‌ها در بازار شب عید استان جلوگیری خواهد کرد.

اخبار مشابه
برگزاری جلسه پیگیری تأمین مالی خرید اتوبوس‌های جدید برای ناوگان حمل‌ونقل شهری کرمانشاه
رفع موانع اجرایی و تسریع در پاسخ‌گویی، اولویت تحول اداری
کرمانشاه در مسیر مدیریت پایدار آب / از انسداد ۲۱۰۰ چاه غیرمجاز تا تعیین تکلیف طرح‌های تأمین آب شرب
کرمانشاه؛ سرزمین صلح و سازش یا بازار داغ عنوان‌ها و آمارهای بی‌حساب‌وکتاب؟! 
آمادگی همه‌جانبه راهداران کرمانشاه برای اجرای طرح راهداری زمستانی ۱۴۰۵
کاهش دفن زباله در کرمانشاه به کمتر از ۱۰ درصد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.