لزوم راه‌اندازی حمل یکسره کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق

  پرینت
شناسه خبر : 18522 | تاریخ انتشار : 17 آبان 1400 - 22:09 |
دبيركل اتاق كرمانشاه بر لزوم راه‌اندازی حمل یکسره کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق تاکید کرد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، داریوش پناهی در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی که با حضور معاون اقتصادی وزیر امور خارجه در مرز پرویزخان برگزار شد، توضیحاتی در خصوص ضرورت راه اندازی حمل مستقیم کالاهای صادراتی از مبدا تولید تا مقصد در کشور عراق ارائه داد.

وی افزایش زمان و توقف کالاها در مرز، ازدحام و بی نظمی، افزایش هزینه ها، فرسایش نیروی انسانی و استهلاک تجهیزات، معطلی ناوگان حمل و نقل، کاهش کیفیت کالا و افزایش قیمت تمام شده کالای ایرانی را از پیامدهای منفی شیوه فعلی و سنتى صادرات کالا در مرزهای تجاری کشور با عراق عنوان کرد.
موضوع دیگری که دبیرکل اتاق کرمانشاه بر آن تاکید کرد، ضرورت صدور ویزای بلندمدت برای بازرگانان فعال دو کشور بود تا شاهد تسهیل تردد باشیم.
پناهی همچنین از لزوم اختصاص بودجه مستقل از بودجه عمرانی استان و شهرستان برای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی مرزهای تجاری یاد کرد و ادامه داد: مرزهای کرمانشاه کارکرد ملی دارند و نیازمند اختصاص اعتبارات ملی هستند.
وی ایجاد ساختار وحدت مدیریت و فرماندهی واحد مرزهای تجاری را به منظور تسهیل و روان سازی جریان مبادلات تجاری و تصمیم گیری به موقع در مواقع اضطرار و بحران را خواستار شد.

اخبار مشابه
حمایت از واحد‌های تولیدی کرمانشاه را دنبال خواهیم کرد
کرمانشاه صاحب ۲ پیاده‌راه می‌شود
تأکید بر آمادگی شهرداری کرمانشاه جهت فصل بارش
حمایت از برنامه های فرهنگی نوآورانه در کرمانشاه / نخبه پروری در دستور کار قرار گیرد
ایمن‌سازی ۱۱۲ نقاط مستعد حادثه در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه
بهره‌برداری از پروژه‌های زیرساختی پایانه مرزی خسروی همزمان با هفته دولت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.