اعلام محدودیت های تعطیلات عید فطر توسط معاون استاندار کرمانشاه:

تردد در تمام ورودی و خروجی های استان ممنوع شد

  پرینت
شناسه خبر : 16682 | تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1400 - 15:19 |
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با تاکید بر لزوم استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی محدودیت های تعطیلات عید فطر در استان را اعلام کرد.

به گزارش نسیم کرمانشاه ؛ حسین خوش اقبال در جلسه ستاد کرونای استان گفت: محدودیت ترددها از ساعت ۲ بعد از ظهر سه شنبه(فردا) ۲۱ اردیبهشت آغاز و تا ظهر روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که بر اساس آن ورود به استان کرمانشاه و خروج از آن ممنوع می باشد.

وی همچنین گفت: تمام دوربین های سطح جاده های استان فعال بوده و  تردد در شهرهای با وضعیت قرمز یک میلیون تومان و نارنجی و زرد ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهد داشت و طرح محدودیت تردد شبانه نیز همچنان استمرار دارد.علاوه بر این تردد بین شهرستانهای استان نیز با توجه به وضعیت بیماری کرونا نیز ممنوع است.

معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به لزوم هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی درباره شرایط نماز عید فطر گفت: نماز عید فطر در استان، امسال در مساجد و در فضای باز همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی ادا خواهد شد.

خوش اقبال با یادآوری حساسیت شرایط بیماری کرونا و شکننده بودن آن در استان افزود: رسانه ها به ویژه صداو سیما و در فضای مجازی برای اقناع سازی و آگاهی بخشی به شهروندان اطلاع رسانی داشته باشند و ممنوعیت های عیدفطر را گوشزد کنند.

اخبار مشابه
حمایت از واحد‌های تولیدی کرمانشاه را دنبال خواهیم کرد
کرمانشاه صاحب ۲ پیاده‌راه می‌شود
تأکید بر آمادگی شهرداری کرمانشاه جهت فصل بارش
حمایت از برنامه های فرهنگی نوآورانه در کرمانشاه / نخبه پروری در دستور کار قرار گیرد
ایمن‌سازی ۱۱۲ نقاط مستعد حادثه در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه
بهره‌برداری از پروژه‌های زیرساختی پایانه مرزی خسروی همزمان با هفته دولت
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.