مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر از نظر تعداد روزهای آلوده در بین کلانشهرها کمترین روزهای آلوده در استان کرمانشاه بوده است. به گزارش نسیم کرمانشاه؛ فریدون یاوری به مناسبت هفته هوای پاک در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: دستگاه های مختلف متناسب با شرح وظایف خود پاسخگویی در قبال […]
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر از نظر تعداد روزهای آلوده در بین کلانشهرها کمترین روزهای آلوده در استان کرمانشاه بوده است.
به گزارش نسیم کرمانشاه؛ فریدون یاوری به مناسبت هفته هوای پاک در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: دستگاه های مختلف متناسب با شرح وظایف خود پاسخگویی در قبال مردم با واسطه اصحاب رسانه را بر عهده دارند.
وی گفت: حوزه محیط زیست مرتبط با حوزه حیات انسان ها بوده و ظهور تمدن ها در کنار شرایط زیستی مناسب شکل گرفته است و در این راستا تمام واحدهای صنعتی مطابق با پیوست هوای پاک بررسی خواهد شد و از سایر پدیده های طبیعی و انسانی ساخت فیلتر می شوند و استانداردهای زیست محیطی را کسب می کنند.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان داشت: در حال حاضر از نظر تعداد روزهای آلوده در بین کلانشهرها متعلق به استان کرمانشاه بوده است و کمترین روزهای آلوده در استان کرمانشاه مشاهده می شود.
وی افزود: در سال ۹۸ روز هوای ناسالم در استان وجود نداشت و در ۱۰ ماه سال جاری تاکنون فقط ۶ روز هوای ناپاک در استان مشاهده شده است که سیر کاهشی را نسبت به سال های قبل و کلانشهرهای دیگر را شاهد می باشیم.
یاوری تاکید داشت: مجموع روزهای همراه با آلودگی در استان از سال ۸۹ تاکنون ۶۷۹ روز بوده که نسبت به استان های دیگر مقدار کمتری بوده است و کمترین مقدار را نیز طی این مدت ۱۰ ساله در سال گذشته مشاهده شده است.
وی در ادامه در حوزه پسماندهای بیمارستانی نیز گفت: دفع و دفن این پسماندها به صورت مناسب و بهداشتی در حال انجام بوده و مکان مناسب برای دفن این پسماندها از طرف دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: در حوزه دفع و دفن پسماندهای خانگی نیز سایت های فعالی در نظر گرفته شد و عملیات اجرایی مابقی سایت ها در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد؛ روزانه حدود ۸۰۰ تن پسماند زباله در استان تولید می شود همچنین حدود ۱۲ تن نیز پسماندهای پزشکی در استان تولید می شود.
یاوری گفت: در حوزه دفع پسماندها شهری به پنج شهردار از شهرهای استان به علت تخلف اخطار داده شد تا با پیگیری های لازم جایگاه های دفع و دفن پسماندهای خود را بهینه نمایند.
وی در ادامه بیان داشت: طی سال جاری حدود ۴۱ واحد صنعتی آلاینده در سطح استان فعالیت دارند که در زمینه دفع پسماند یا خروجی دودکش های خود اقدامات مناسب را انجام نداده و جزو صنایع آلاینده بشمار می روند.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در کشور و استان با بحران کم آبی مواجه هستیم و تا سال ۲۰۵۰ خیلی از مکان ها خالی از سکنه خواهد شد و متاسفانه در شرق استان کشت برنج رواج یافته و منابع آب این منطقه بسیار کاهش یافته است که این مشکل را به عنوان بحران در استان اعلام نمودیم.
وی ادامه داد؛ در مورد نخاله های ساختمانی محل هایی را برای دفع این نخاله ها در غرب استان در نظر گرفته شده اما مشکل اصلی در شهر کرمانشاه می باشد که با دریافت اعتبارات لازم می توانیم این مشکل را حل نماییم.
یاوری اظهار داشت: برای مکانیابی دفع این نخاله های ساختمانی سه نقطه در نظر گرفته شده که قرار است تا شهرداری برنامه خود را در این زمینه ارائه نماید در غیر این صورت با تخلفات برخورد خواهد شد.
وی افزود: سامانه ۱۵۴۰ به صورت ۲۴ ساعته پیگیر تماس های هم استانی های عزیز در رابطه با شکایات، مشکلات و مسائل زیست محیطی استان کرمانشاه می باشد و همچنین اخیرا در یک سال اخیر رسیدگی به شکایات در کمتر از یک هفته انجام خواهد شد.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در مورد اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست استان نیز گفت: در سال جاری اعتبارات این سازمان نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی در پایان در مورد عرصه فضای سبز واحدهای صنعتی تاکید داشت: اگر عرصه واحدهای صنعتی در زمینه منابع انسانی باشد باید ۱۰ درصد را به فضای سبز اختصاص دهند و اگر عرصه طبیعی باشد بایستی ۲۵ درصد از وسعت خود را به فضای سبز اختصاص دهند.
Wednesday, 30 April , 2025