بر اساس قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی صادر کننده نشان حلال در کشور می باشد. در همین راستا طبق تاکیدات ریاست محترم سازمان ملی استاندارد، صدور نشان حلال با جدیت بیشتر در دستور کار اداره کل استاندارد کرمانشاه قرار گرفت.

دکتر مهدی حسین پور مدیرکل استاندارد کرمانشاه با اعلام این خبر گفت طبق تاکید و پیگیری ریاست محترم سازمان ملی استاندارد، جناب آقای دکتر اسلام پناه مبنی بر اهمیت صدور نشان حلال برای محصولات غذایی تولید شده در کشور، با یاری خداوند و تلاش کارشناسان ساعی اداره کل توانستیم با صدور ۳۰ پروانه استاندارد حلال رتبه خوبی را در در بین ۳۱ استان کشور کسب نماییم که با توجه به تعداد واحدهای صنایع غذایی مستقر در استان کسب این رتبه بسیار ارزشمند و با اهمیت است

مدیر کل استاندارد استان در خصوص اهمیت نشان حلال فرمودند: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است. دکتر حسین پور بیان داشتند رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیر اسلامی ضروری است. ایشان ابراز امیدواری کردند که با اجرای فعالیت های استانداردهای حلال کشور جمهوری اسلامی ایران بتواند سهم قابل توجهی از تجارت جهانی حلال را از طریق صادرات غیرنفتی به خود اختصاص دهد. بطوریکه طبق برنامه سازمان ملی استاندارد با همت مسئولین محترم و تلاش صاحبان صنایع، ایران موفق شود رتبه نخست تجارت حلال تا سال ۱۴۱۴ را در سطح کشورهای منطقه و قرار گرفتن در بین ۵ کشور اول عضو سازمان همکاری های اسلامی (OIC) را کسب کند.