به گزارش نسیم کرمانشا، مهندس علی چاله چاله در ادامه با اشاره تشریح برنامه های در نظر گرفته شده برای این جشنواره افزود؛ اولین جشنواره ملی نخود کرمانشاه، ۷ و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ با محوریت مدیریت زراعی و افزایش کمی و کیفی تولید نخود، فناوریهای پس از برداشت و بستهبندی، اصلاح الگوی کشت و افزایش ضریب نفوذ دانش، اقتصاد، صنعت و تجارت نخود، افزایش سرانه مصرف نخود با حضور مقامات اجرایی و علمی کشوری و استانی در تاریخ مذکور در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
چاله چاله افزود؛ در این راستا برنامههای متنوع آموزشی ترویجی، مسابقات آشپزی و شیرینیپزی و عرضه غذاهای تهیه شده با نخود نیز طی مدت زمان برگزاری جشنواره در نظر گرفته شده است.
وی آنگاه با اشاره به برنامه های جنبی دیگر این جشنواره ملی افزود؛نمایشگاه غذا و شیرینی، کارگاهها و مسابقات آموزشی و آشپزی و شیرینیپزی در محل روستا بازار جنب ادارهکل تعاون روستایی (ویژه عموم مردم) از دیگر برنامه های این جشنواره بحساب می آید که از ۶ لغایت ۱۰ خرداد ماه در استان اجرایی خواهد شد.
چاله چاله آنگاه به برنامه های تخصصی این جشنواره پرداخت و گفت؛ جشنواره تخصصی نخود نیز در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی (ویژه مسئولین و کارشناسان) طی روز ۷ خرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۲:۳۰ برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با پرداختن به سایر برنامه های این جشنواره ملی گفت؛ روز مزرعه ملی در مزارع الگویی و مکانیزه نخود شهرستان روانسر، روستای مرادآباد (ویژه کشاورزان، کارشناسان و عموم مردم) طی ۷ خرداد ماه و از ساعت ۱۵ الی ۱۹:۳۰ و همایش علمی نخود نیز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی (ویژه پژوهشگران) در ۸ خرداد ماه از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ برنامه ریزی شده است.
وی در پایان تعداد مقالات تخصصی ارسالی به این جشنواره را ۱۶۶ مقاله عنوان کرد و با اشاره به ترکیب برگزارکنندگان این جشنواره گفت؛ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ،شورای ملی نخود،اتاق بازرگانی استان،جهاد دانشگاهی،دانشگاه رازی،مرکز تحقیقات کشاورزی و سایر شرکت ها و موسسات بخش خصوصی در برگزاری این جشنواره سهیم بوده اند.
Monday, 30 December , 2024