مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: قبل از انقلاب حدود ۱۰۲ روستای استان برق‌دار بودند که امروز این تعداد به ۲ هزار و ۵۵۲ روستا افزایش یافته است.

محمد مرادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در توضیح دستاوردهای انقلاب در حوزه برق استان، اظهار کرد: قبل از انقلاب حدود ۱۰۲ روستا حدود چهار درصد از روستاهای استان برق‌دار بودند که امروز این تعداد به ۲ هزار و ۵۵۲ روستا یعنی ۹۹.۸ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب ۶۸ هزار مشترک برق داشتیم، ادامه داد: شرکت توزیع برق استان کرمانشاه هم‌اکنون در پهنه ۲۵ هزار کیلومترمربع به ۸۱۵ هزار مشترک (صنعتی، خانگی و کشاورزی و سایر مصارف) خدمات ارائه می‌دهد.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، یک‌نیم درصد انرژی برق مملکت ایران اسلامی در استان کرمانشاه مصرف می‌شود.
.ی خاطرنشان کرد: ۶۳ درصد مشترکان از نظر تعدادی مربوط به بخش خانگی است که حدود ۴۰ درصد مصرف انرژی را دارند.
مرادی یادآور شد: هم‌اکنون ۶ هزار و ۴۸۷ چاه آب برق‌دار در سطح استان داریم در حالی که قبل از انقلاب کمتر از ۲ درصد چاه‌های آب برق‌دار بودند.
وی بسط و گسترش سلول‌های خورشیدی را به عنوان یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: هم‌اکنون یک هزار و ۲۴۸ کیلووات قدرت نصب شده سلول خورشیدی در استان کرمانشاه داریم.
محمدی ادامه داد: استان کرمانشاه با دار بودن ۳۰۰ روز آفتابی یکی از اقلیم‌های مستعد در راستای ایجاد سلول و نیروگاه خورشیدی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: اکثر تجهیزات قبل از انقلاب از خارج از کشور تأمین می‌شد، الان در کل صنعت به خصوص توزیع هیچگونه وابستگی به خارج از کشور نداریم.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۲۲۱ روستا اصلاح بهینه شده که امسال هم برای ۲۷۸ روستا برنامه داریم و ۱۳ روستای فاقد برق هم برق‌دار شده است.