مدیرکل زندان استان کرمانشاه از اعطای تسهیلات و معافیت مالیاتی به کارآفرینانی که در زندان شغل ایجاد می کنند خبر داد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، حمید پوریانی اظهار داشت: سازمان زندان ها بر اساس اولویت سال ده آیتم را مدنظر قرار داده که اولویت اصلی آن ایجاد اشتغال می باشد.

وی گفت: بر همین اساس سه نوع اشتغال در زندان ها وجود دارد اعم از اشتعال پای تخت، کارگاهی و اشتغال اعزام به کار می باشد که بیشتر به دنبال اشتغال کارگاهی از جمله کارگاه خیاطی، تولید MDF، تولید مبلمان و… در زندان هستیم.

مدیرکل زندان استان کرمانشاه بیان کرد: در سال جاری تسهیلات خوبی به کارآفرینان اختصاص داده خواهد شد که از جمله وام کم بهره که به سهولت در اختیار کارآفرینان قرار داده می شود و همچنین کارآفرینانی که به ایجاد شغل در زندان بپردازند از مالیات نیز معاف می شوند.

وی افزود: در مورد آموزش نیز با همکاری فنی و حرفه ای نیز دوره های آموزشی برای زندانیان برگزار شده که ۲ هزار ۵۷۳ نفر در این دوره ها شرکت کرده که در مجموع حدود ۶۰ هزار ساعت کلاس آموزشی توسط جهاد دانشگاهی و فنی حرفه ای برای زندانیان برگزار شده است.

پوریانی ادامه داد: سازمان زندان ها از اوایل شروع کرونا پروتکل های بسیار سختگیرانه ای در داخل زندان ها اعمال نمود و دو قرنطینه هر کدام به مدت ۱۴ روز در داخل زندان برپا شد.

وی در رابطه با واکسیناسیون زندانیان نیز بیان داشت: تاکنون ۱۰۰ درصد نوبت اول واکسیناسیون نوبت اول و دوم و همچنین ۹۰ درصد واکسیناسیون نوبت سوم به زندانیان تزریق شده است که آمار پایین کرونا حاکی از این امر می باشد.

مدیرکل زندان استان کرمانشاه تاکید داشت: در مورد کیفیت غذای زندانیان نیز یکی از اولویت های سازمان زندان ها است و در این راستا در استان کرمانشاه همگام با سایر زندان های کشور اقدام به استخدام چند آشپز و ناظر نموده تا غذا با کیفیت بالایی به زندانیان برسد.

وی در ادامه افزود: انجمن حمایت از زندانیان خانواده آنها به صورت مستمر تحت پوشش قرار می گیرند که درحال حاضر یک هزار و ۴۰۰ خانوار تحت پوشش این انجمن قرار دارند.

پوریانی تاکید داشت: تا پایان سال بایستی برای ۱۰ درصد از خانواده های زندانیان شغل ایجاد شود و خانواده زندانیان می توانند در این رابطه با مراجعه به سازمان زندان استان از وام های اشتغالزایی کم بهره برخوردار شوند.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۴ هزار نفر از زندانیان به نهاد های حمایتی معرفی شدند و ۴۲۰ نفر نیز توسط خیرین انجمن علاوه بر ستاد دیه آزاد شدند.

مدیرکل زندان استان کرمانشاه بیان کرد: یکی از موضوعات قابل توجه پابند الکترونیک است که قرار است امسال ۳۰ هزار نفر در کشور مشمول این طرح قرار گیرند و از ابتدای این طرح ۲۱۱ نفر از محکومین استان تحت پوشش پابند الکترونیک قرار گرفتند.

وی در پایان گفت: در سال گذشته ۶ هزار و ۵۰۰ بازدید به صورت الکترونیک توسط قضات و بیش ۳ هزار بازدید نیز به صورت حضوری از زندان های استان صورت گرفت.