درصورت موافقت ستاد کرونا استان؛

آغاز آموزش حضوری کلاس های عملی دانشگاه علمی کاربردی از ۱۵ آبان ماه

  پرینت
آغاز آموزش حضوری کلاس های عملی دانشگاه علمی کاربردی از ۱۵ آبان ماه
شناسه خبر : 18454 | تاریخ انتشار : 09 آبان 1400 - 9:46 |
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت: در صورت موافقت ستاد کرونا استان از پانزدهم آبان ماه سال جاری، کلاس‌های درس عملی و کارگاهی این دانشگاه به‌ صورت حضوری برگزار خواهد شد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، حسن شرفی با اشاره به اینکه کلاس درس عملی و کارگاهی از پانزدهم آبان ماه با موافقت ستاد کرونا استانی حضوری برگزار خواهد شد اظهار داشت: کلاس های درس نظری نیز در صورتی که دانشجوی کمتری داشته باشد و دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند حضوری برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تمامی پرسنل باید واکسن کرونا دریافت کنند در غیر این صورت از ورود آنها ممانعت خواهد شد، گفت: ۷۰۰ نفر مدرس حق التدریس در این دانشگاه در حال تدریس هستند که اکثر آنها واکسن کرونا را تزریق نموده و همچنین با توجه به این که اکثر دانشجویان این دانشگاه بومی و شاغل بوده و احتمال بیشتری دارد که هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

شرفی در ادامه افزود: باید پایشی از دانشجویان جدید الورود در سال جاری انجام شود که در صورت عدم دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه و نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی مهارتی بوده که در کنار رشته های نظری، رشته های عملی نیز تدریس می شود تا بلکه تا دانشجو پس از اتمام تحصیلات شغلی را برای خود فراهم نماید.

وی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی واحد کرمانشاه بیشتر بر روی رشته های منحصر به فرد و رشته هایی که کمتر در سایر مراکز دانشگاهی استان می باشند تمرکز می کند تا بلکه فارغ التحصیلان راهی بازار کار شوند.

شرفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این دانشگاه دارای ۸ مراکز می باشد که ۵ مرکز در مرکز استان ، ۲ مرکز در اسلام آباد غرب و یک مرکز نیز در روانسر فعال است،گفت: احداث مرکز فرهنگ و هنر، مرکز کشاورزی و مرکز تربیت بدنی در استان نیز ضروری بوده که این مهم در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر حدودا ۲۷۰۰ دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی در ۸ مرکز این دانشگاه در حال تحصیل می باشند که ۴۶ درصد از رشته های تحصیلی این دانشگاه در دانشگاه های دیگر تدریس نمی شود.

شرفی با اشاره به اینکه دوره های آموزش کوتاه مدت می‌تواند مشکل گشا باشند، گفت: مراکز نوآوری به برگزاری رویدادهای شتاب می پردازند که در سال گذشته ۶ رویداد شتاب برگزار شد که ایده های خود را در این رویداد نیز به ظهور برسانند.

وی افزود: سعی بر آن است تا با تولید محصولات و استفاده از ایده های مختلف در رابطه با روغن حیوانی، انار پاوه، نان برنجی و… جهت پر رونق تر کردن این محصولات در حوزه های تولید، فروش، بسته بندی و… حمایت و از خام فروشی در استان پرهیز شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه خاطرنشان کرد: به دنبال تهیه اطلاعات آماری هستیم تا مشخص شود که چند درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه پس از اتمام تحصیلات به اشتغال مشغول می باشند و همچنین بیشتر به دنبال اشتغالزایی در بخش خصوصی می باشیم.

وی گفت: در دو سال گذشته مراکز علمی کاربردی وابسته به دولت باید طبق قانون به بخش خصوصی واگذار می شدند اما با توجه به کمبود سرمایه گذار در بخش خصوصی در استان کرمانشاه واحد فرهنگ و هنر وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعطیل شد.

شرفی در پایان تاکید داشت: آغاز سال تحصیلی جدید به شکل مجازی برگزار شد و در روزهای آتی مراسمی برای پذیرش ورودی های جدید که ۸۰۰ دانشجو بوده و در ۷ مرکز استان مشغول تحصیل هستند، برگزار خواهد شد.

  • نویسنده : محمد فرجی
اخبار مشابه
نظارت اصحاب رسانه فرصتی مناسب برای ارتقاء کیفیت خدمات شهرداری است
مردم منتظر اقدامات نظارتی نمایندگان هستند 
باید به دکتر سروش فرصت داد
ازحکمرانی دولتی تا حکمروایی شهری 
قطع گاز ۵۰۴ باغ ویلای پر مصرف در استان کرمانشاه
اختصاص ۵۴۰ میلیارد تومانی بانک شهر به پروژه های شهرداری کرمانشاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.