مدیرعامل شرکت قند بیستون، تمام تلاش و اولویت این شرکت را حمایت از کشاورزان و پرداخت به موقع بهای محصول تحویلی به شرکت در مدت یک هفته دانست و از همه کشاورزان چغندرکار خواست برای جلوگیری از خروج این محصول از استان از فروش آن به دلالان خودداری کنند. به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل […]

مدیرعامل شرکت قند بیستون، تمام تلاش و اولویت این شرکت را حمایت از کشاورزان و پرداخت به موقع بهای محصول تحویلی به شرکت در مدت یک هفته دانست و از همه کشاورزان چغندرکار خواست برای جلوگیری از خروج این محصول از استان از فروش آن به دلالان خودداری کنند.

به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از ایرنا؛ «مجید معینی‌صفا» با اعلام اینکه با جدیت برنامه زمانی پرداخت بدهی کشاورزان را از تحویل تا پرداخت به یک هفته تقلیل می‌دهیم، افزود: برای مجموعه مدیریت این شرکت قابل قبول نیست کشاورزان حاصل دسترنج خود را ماه‌ها پس از برداشت دریافت کنند. 

وی در ادامه تاکید کرد که باید تلاش کنیم و از تمام ظرفیت خود برای کاهش نرخ بیکاری در استانی که رتبه اول بیکاری در کشور را دارد بهره بگیریم و در این مسیر از حامیان پیشبرد هدف دولت در زمینه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری باشیم.

معینی‌صفا یادآوری کرد که به یقین رونق تولید در این کارخانه و به تبع آن ایجاد اشتغال قابل توجه در این مجموعه جزء به حمایت از قشر کشاورزان چغندرکار مقدور و میسر نخواهد بود.

وی توضیح داد که کشاورزان استان در هر دوره چغندر کشت بهاره ۲۵۰ هزار تن و در هر دوره چغندر کشت پاییزه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن محصول چغندر به شرکت قند بیستون تحویل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه ۵۷ سال از تأسیس کارخانه قند بیستون می گذرد و تاکنون ۶۳ بهره‌برداری را پشت سر گذاشته است، گفت: کارخانه قند بیستون در طول این سال ها پستی و بلندی های زیادی به خود دیده، اما با این حال به صورت قابل توجهی ایجاد اشتغال داشته، به این صورت که هر سال در ۲ دوره بهره‌برداری بهاره و پاییزه برای حدود ۵۰۰ نفر، اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

کارخانه قند بیستون در سال ۱۳۴۰ توسط متخصصان آلمانی ساخته شده و اکثر وسایل مورد استفاده برای صنعت قندسازی و ماشین‌آلات و دستگاه‌های کارخانه متعلق به شرکت سالز گیتر آلمان است.

تاریخ مونتاژ و اولین بهره‌برداری کارخانه قند بیستون سال ۱۳۴۲ است که ظرفیت اسمی اولیه آن یک هزار تن چغندر در شبانه‌روز بوده و ظرفیت اسمی کنونی آن ۲ هزار تن چغندر در شبانه‌روز، که قابل توسعه به بیش از سه هزار تن در شبانه‌روز است.

اکنون در کارخانه قند بیستون سالانه حدود ۴۰ هزار تن شکر تولید می شود.