کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی به منظور افزایش توان اشتغالزایی و تاب آوری روانی زنان و جوانان در پروژه حمایت از کسب و کارهای خرد و نوپا از طریق ظرفیت سازی تهیه و توزیع اقلام بهداشتی برای سالمندان و زنان باردار در دوره کووید 19 برگزار شد

به گزارش نسیم کرمانشاه، این کارگاه های آموزشی با همکاری مشترک معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق جمعیت ملل متحد(UNFPA   ) توسط پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و مؤسسه دانش پژوهان کاردوک به عنوان تسهیل‌گر پروژه، در روزهای ۵ و ۶ مرداد ماه سال جاری در استان کرمانشاه برگزار شد.
در این کارگاه های آموزشی تعداد ۹۳ نفر از بانوان و زنان شاغل در شرکت های نوپا واحدهای تولیدی دایراک صنعت درمان، طب و درمان الیپی، درمالن طب سحر کامبادن و قصرطلایی کسری و آراد آپادیس زاگرس در محل کارگاه ها و سالن آمفی تئاتر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با رعایت پروتکل های بهداشتی طی ۵ دوره تحت آموزش های رسمی قرار گرفتند.
پروژه حماﻳت از ﻛسب و ﻛارهای خرد و نوپا از طرﻳق ظرفیت سازی تهیه و توزیع اقلام بهداشتی برای سالمندان و زنان باردار در دوره کووید ۱۹، ذیل برنامه ﻛاری مشترک سال ۲۰۲۰ میلادی وزارت تعاون، ﻛار و رفاه اجتماعی با صندوق جمعیت ملل متحد (UNFPA) است که مسئولیت و نظارت بر این پروژه بر عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
اقلام مصرفی بهداشـتی موردنیاز در این پروژه نیز شامل ماسـﻚ جراحی، ماسـﻚ فیلتردار(N95)، دستکش با ﻛیفیت ﻻتکس، عینک حفاظتی، قاب حفاظتی صـورت و گان ﻳک بار مصـرف پزشـﻜﻲ معرفی می باشد.
بازخوردهای مثبت دریافت شده از برگزاری دوره‌های آموزشی نیز حاکی از رضایت‌مندی کارکنان واحدهای تولیدی به ویژه زنان سرپرست خانوار می‌باشد.