پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰ هزار تن پیاز از مزارع هرسین برداشت شود.

به گزارش نسیم کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: امسال ۳۶۰ هکتار از اراضی هرسین زیر کشت پیاز رفته که به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن محصول برداشت می‌شود.

یاری پور با بیان اینکه امسال ده درصد افزایش تولید پیاز خواهیم داشت، افزود: این در حالی است که امسال در سطح زیر کشت افزایشی نداشته ایم بلکه با رعایت توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی شاهد این افزایش تولید بوده ایم.

وی خاطرنشان کرد: پیاز هرسین به دلیل نیاز کم به کود‌های شیمیایی محصولی ارگانیک محسوب می‌شود و با توجه به عطر و طعم بی نظیرش مشتریان زیادی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی هرسین اظهار داشت: همچنین پیاز هرسین خاصیت انبارداری بالایی دارد و تا ۶ ماه قابلیت نگهداری دارد که این موضوع تقاضا برای خرید این محصول را افزایش می‌دهد.

کار برداشت پیاز هرسین از اول شهریور آغاز می‌شود.