به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از تسنیم، امید قادری با اشاره به اینکه برخی داروهای گرانقیمت کرونا تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند اظهار داشت: ماهیانه در استان ۶ میلیارد تومان برای هزینه درمان کرونا پرداخت میشود که رقم بالایی است.
وی عنوان کرد: علاوه بر این هزینهها در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز دچار مشکل شدهایم زیرا به دلیل تعطیلی برخی بخشهای دیگر و ترس بسیاری از بیماران از مراجعه به مراکز درمانی در روند درمانی آنها مشکل ایجاد میشود.
قادری گفت: بنابراین علاوه بر اینکه هزینه درمان کرونا در صندوق روستایی ۹۵ درصد و در شهری ۹۰ درصد پرداخت میشود داروهای مختص کرونا نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۱۳۰ هزار بیمه شده تحت پوشش بیمه سلامت در استان وجود دارد گفت: این تعداد ۶۰ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند که هنگام مراجعه به مراکز درمانی تنها پنج درصد به بستری منجر میشود.
وی با بیان اینکه ۳۲۰ هزار نفر جمعیت استان تخت پوشش بیمه صندوق همگانی هستند عنوان کرد: با توجه به اینکه این قشر تمایل به مراجعه به بخش خصوصی داشتند از طریق مکانیزم پزشک خانواده و نظام ارجاع مشکلات آنها رفع شده است.
قادری با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در ۹ شهرستان شامل کرمانشاه، هرسین، صحنه، کنگاور، سنقر و کلیایی، اسلامآباد غرب، سرپلذهاب، جوانرود و پاوه استان اجرا شده است گفت: برای افرادی که در این شهرستانها دفترچه بیمه سلامت همگانی دارند، پزشک خانواده تعریف شده و لازمه هرگونه خدمت درمانی برای این افراد مراجعه به این پزشکان است.
وی افزود: به صورت سرانهای با پزشکان این شهرستانها قراداد منعقد شده و به هر پزشک ۱۵۰۰ نفر جمعیت شهرستان تخصیص داده شده است و مراجعان با مراجعه به سایت یا اداره بیمه سلامت هر شهرستان یا از طریق تماس با شماره ۱۶۶۶ از پزشک خود مطلع شوند.
قادری با اشاره به اینکه ویزیت پزشکان خانواده ۶۰۰۰ تومان است عنوان کرد: پزشک خانواده در صورتی که تشخیص دهد بیمار نیازمند خدمات تخصصی است آن را به پزشک متخصص ارجاع میدهد و در این صورت تمام هزینهها براساس بیمه محاسبه خواهد شد.
وی گفت: برای شهر کرمانشاه به دلیل تعداد زیاد بیمهشدگان و کافی نبودن پزشکان دارای مطب در حوزه عمومی، طرح پزشک خانواده از ابتدای مرداد آغاز میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه دفترچه کاغذی در هیچکدام از صندوقهای بیمه سلامت صادر نمیشود عنوان کرد: افراد با ارائه کد ملی میتوانند خدمات درمانی را بدون موانع و مشکلات گذشته دریافت کنند.
قادری با بیان اینکه در بیمه سلامت کشور سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان برای چاپ دفترچهها هزینه شده است گفت: از طرف دیگر با حذف دفترچههای کاغذی مشکلات دیگر از جمله تعدد رفت و آمد و خطاهای پزشکی همچون اشتباه نوشتن یا خواندن یک دارو رفع میشود. وی با اشاره به اینکه با تمامی مراکز درمانی استان قراردادهایی برای پوشش بیمه سلامت قرارداد منعقد میشود عنوان کرد: اولویت ارائه خدمات و خرید خدمت از بخش دولتی است زیرا ۹۰ درصد هزینههای بستری یک بیمار در صندوقهای مختلف و ۹۵ درصد در صندوق روستاییان پرداخت میشود و برای مراجعه بیماران سرپایی ۷۰ درصد هزینه درمان پرداخت میشود.
هزینه ماهانه ۶ میلیارد تومان برای درمان کرونا توسط بیمه سلامت کرمانشاه
پرینتمدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: بیمه سلامت استان کرمانشاه ماهانه ۶ میلیارد تومان برای درمان بیماران کرونایی هزینه میکند که رقم بالایی محسوب میشود.
https://nasimkermanshah.ir/?p=17120
اخبار مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 20 September , 2024