به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از صدا و سیما؛ رامین سمیعیان با بیان اینکه در اولین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام در استان بر لزوم تجهیز واحدهای عرضه لبنیات سنتی به دستگاههای پاستوریزاسیون تاکید شد گفت: به دلیل اینکه شیر یکی از فرآوردههای پرمصرف لبنی است مصرف غیر بهداشتی آن میتواند عامل انتقال بیماریهاری مشترک و خطرناک از جمله “بروسلوز و سل” بین انسان و دام باشد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در حال حاضر سه مرکز جمع آوری شیر دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی هستند افزود: به شهروندان توصیه میشود که از تهیه شیر خام از واحدهای عرضه لبنیات سنتی بطور جدی خودداری کنند و از شیرهای پاستوریزه استفاده کنند.
در واحدهای صنعتی استان کرمانشاه بیش از ۲۴ هزار راس گاو شیری وجود دارد و میزان تولید شیر در واحدهای صنعتی و روستایی استان بیش از ۴۰۰ هزار تن در سال است.
Friday, 9 June , 2023