به گزارش نسیم کرمانشاه؛ سعید کریمی با اشاره به فعالیت ۵ واحد بسته بندی در استان کرمانشاه گفت: هم اکنون در استان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم زعفران در قالب ۴۲۰۰ هکتار تولید می شود اما ظرفیت بسته بندی بیشتری در استان فراهم است.
وی افزود: یکی از واحدهای بسته بندی با ابتکار و ایده در بسته بندی موفق به صادرات این محصول به کشور فرانسه شده است.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در این واحد بسته بندی ، زعفران با کیفیت استان در بسته های کادویی و سوغاتی در فروشگاه های بزرگ در سراسر کشور عرضه می شود و مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.
وی گفت: در تلاشیم تا در این واحد خط تولید قرص زعفران ،اسپری زعفران ، نوشیدنی زعفران نیز راه اندازی شود.
کریمی بیان داشت: اولین زاگاه زعفران در استان کرمانشاه در روستایی به همین نام بوده است که بعدها توسط شهرهای دیگر به آن مناطق انتقال داده شده است به همین منظور زعفران این استان از مرغوبیت و عیار بالایی برخوردار است و صادرات آن ارز آوری خوبی برای استان دارد.
وی ادامه داد: تامین نقدینگی یکی از مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی زعفران است هر واحد معمولی با ظرفیت ۵ کیلوگرم به ۲ میلیارد تومان سرمایه در گردش نیاز دارد.
Monday, 16 September , 2024