مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: طبق برنامه قرار است طی هر یک سال عملیات آبرسانی به ۱۰۰ روستای استان انجام شود. به گزارش نسیم کرمانشاه؛ علیرضا کاکاوند در اولین نشست خبری مجازی که به صورت وبینار امروز صبح(۱۷ شهریور ماه) با اصحاب رسانه استان برگزار شد اظهار داشت: در نیمه دوم سال […]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: طبق برنامه قرار است طی هر یک سال عملیات آبرسانی به ۱۰۰ روستای استان انجام شود.

به گزارش نسیم کرمانشاه؛ علیرضا کاکاوند در اولین نشست خبری مجازی که به صورت وبینار امروز صبح(۱۷ شهریور ماه) با اصحاب رسانه استان برگزار شد اظهار داشت: در نیمه دوم سال ۹۸ پس از یکپارچه شدن شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی ۲ هزار و ۳۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان و ۵۴۰ هزار مشترک زیر مجموعه شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه قرار گرفتند.

وی گفت: ۲ هزار و ۸۸۶ روستا در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۰ روستا دارای سکنه است که از این تعداد عملیات ۲ هزار و ۳۰۰ روستا آبرسانی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه با بیان اینکه متولی روستاهای دارای آب که تحت پوشش شرکت آبفا نیست، در حیطه این شرکت نمی باشد برخی مواقع با شبکه بهداشت بر سر کیفیت آب این روستاها دچار مشکل می‌شویم در حالیکه ما تنها متولی روستاهای تحت پوشش مجموعه آبفا می باشیم.

وی افزود: برنامه شرکت آبفا استان باتوجه به محدودیت‌های اعتباری و بودجه در شرایط کنونی آبرسانی سالانه به ۱۰۰ روستا است و امیدواریم بتوانیم هر ساله به این تعداد روستا عملیات آبرسانی را انجام دهیم.

کاکاوند‌ در ادامه بیان داشت: ‌میزان بدهی مشترکین به این شرکت حدود ۷۰ میلیارد تومان می باشد که حدود ۵۰ درصد این بدهی مربوط به ادارات، نیروهای نظامی و انتظامی است و بیشترین بدهی ادارات که بیش از ۶ میلیارد تومان است که انتظار داریم همانگونه که علیرغم مشکلات در خدمت رسانی های ما خللی ایجاد نشده ادارات نیز دیون خود را پرداخت نمایند.

وی میزان تولید آب را ۱۴۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و اظهار داشت؛ در سال گذشته در مجموع ۱۸۵ میلیون متر مکعب و در هشت ماهه اول سال جاری نیز جمعا ۱۲۰ میلیون متر مکعب آب تولید شده است.

مدیرعامل آبفا استان میزان هدر رفت آب در شهر کرمانشاه را ۳۳ درصد عنوان کرد و گفت: میزان هدر رفت آب در مناطق روستایی ۵۰ درصد می باشد که در مجموع میزان هدر رفت آب استان از میانگین کشوری بیشتر می باشد.

 وی افزود: با توجه به این موضوع که طرح روان آب های سطحی بدون مطالعه و اجرا نشده در مواقع بارندگی آب ها به سمت شبکه فاضلاب هدایت می‌شود که قطر و سایز لوله های کارشده جوابگوی حجم بارندگی نیست و مشکلاتی را به وجود می‌آورد و باعث رسوب در تاسیسات و لوله ها نیز می شود و خسارت زیادی وارد می کند.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه افزود: در این زمینه از اوایل شهریور ماه با بسیج همگانی تمام شبکه‌های فاضلاب را شستشو دادیم و با کمک شهرداری مطالعاتی انجام گرفت و مشکل ۵۶ نقطه حادثه‌خیز حل شد که در این نقاط امسال تاکنون مشکلی ایجاد نشده است.

کاکاوند در مورد سرقت دریچه های فاضلاب نیز گفت: سرقت دریچه های تاسیسات فاضلاب یکی دیگر از مشکلات شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه است که این نوع سرقت در سال جاری نسبت به هشت ماهه سال گذشته حدود ۷۰ درصد افزایش داشته است و در مجموع ۱۶۵۰ دریچه و تاسیسات فاضلاب شامل در کرمانشاه به سرقت رفته است.

وی در ادامه تاکید داشت:جداسازی فاضلاب از رودخانه قره از اولویت های اصلی شرکت می باشد که عمده مشکل فاضلاب شهری کرمانشاه مربوط به آبشوران و رودخانه قره سو است که فاضلاب ۱۹ نقطه از شهر کرمانشاه به آنجا می ریزد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه برای جداسازی فاضلاب از این رودخانه ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در سفر دکتر نوبخت قرار شد ۱۰۰ میلیارد به این موضوع تخصیص یابد که تاکنون با توجه به محدودیت های بودجه این اعتبار تعلق نگرفته است‌.