حکم قصاص محیط بان کرمانشاهی تایید شد

  پرینت
شناسه خبر : 19077 | تاریخ انتشار : 22 دی 1400 - 12:02 |
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از تایید حکم قصاص محیط بان کرمانشاهی از سوی دیوان عالی کشور خبر داد.

به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سرهنگ جمشید محبت خانی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده برومند نجفی محیط بان کرمانشاهی گفت: علیرغم پیگیری‌های قضایی صورت گرفته و تلاش گروهی وکلای مدافع پرونده این محیط بان در خصوص جان باختن یک فرد در منطقه حفاظت شده بیستون استان کرمانشاه، دیوان عالی کشور حکم دادگاه بدوی در خصوص قصاص این محیط بان را تایید و ابلاغ کرد.

وی افزود: در همین راستا امیدواریم با تلاش‌های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و همراهی رئیس قوه قضائیه، زمینه بازنگری و تجدیدنظر در این حکم مطابق با دقت‌نظر در شرح وظایف یگان حفاظت محیط زیست و رعایت حقوق طرفین میسر و شرایط برای امنیت شغلی و تلاش بیش از پیش محیط‌بانان در حفاظت از طبیعت و آب و خاک ایران اسلامی مهیا شود.

۱۴ مرداد سال گذشته در جریان مواجهه نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست با سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید در منطقه حفاظت شده بیستون، متاسفانه یک نفر از سرنشینان این خودرو به دلیل تیراندازی یکی از محیط بانان جان خود را از دست می‌دهد.

اخبار مشابه
اثر بورس بر اشتغال
چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما
تخریب ۱۵ مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی کرمانشاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.