مدیرعامل شرکت گلمهر غرب گفت: سالانه در این واحد تولیدی ظرفیت تولید و بسته بندی ۲۴ هزار تن قند وجود دارد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، شرکت گلمهر غرب در زمینه تولید، واردات و صادرات مواد غذایی و امور حمل و نقل در سطح کشور و بین الملل فعال می باشد که با سرمایه گذاری از اواخر دهه ۷۰ کار خود را آغاز نمود.

محمد تنها اظهار کرد: شرکت گلمهر غرب در جاده بیستون در حوزه تولید قند و بسته بندی قند وشکر، خشکبار و غلات مشغول فعالیت می باشد که این واحد تولیدی در زمینی به مساحت حدود ۱۵ هزار متر مربع در سال ۹۲ به بهره برداری رسید.

مدیر مجموعه شرکت گلمهر غرب افزود: عمده فعالیت در تولید قند پختی، بسته بندی قند، شکر، حبوبات، خشکبار و غلات می باشد که در کلیه اوزان موردنیاز بازار و به صورت بهداشتی عرضه می شود.

وی در ادامه در مورد گسترش فعالت خود گفت: با توجه به موفقیت این مجموعه در زمینه بسته بندی مواد غذایی و همچنین نیاز بازار و دانش مدیران و مسئولین مجموعه تصمیم به توسعه و افزایش ظرفیت خط تولید بسته بندی گرفتیم.

تنها در مورد موفقیت واحد تولید خود اظهار داشت: مشتری مداری و جلب رضایت مشتریان و بازار محصول، همچنین بهبود مستمر در فرآیند تولید محصولات بر اساس تغییرات بازار، آموزش مداوم پرسنل و بروز کردن دانش کارکنان بر اساس نیاز روز کسب و کار را میتوان بعنوان موارد تأثیرگذار در موفقیت این کسب و کار نام برد.

وی افزود: با توجه به شرایط و امکانات موجود و در اختیار مدیران مجموعه و همچنین حفظ سرمایه ای که بعنوان امانت در دست داریم و به جهت استفاده مفید و خداپسندانه و در راستای اشتغال زایی در استان و همچنین کمک به رونق تولید و چرخه اقتصادی کشور و ادای دین خود به استان و هم استانی ها در صدد ایجاد و توسعه کسب و کار برآمدیم.

این مدیر موفق میزان تولید سالانه جهت تولید قند را ۲۴ هزار تن تن اعلام کرد و گفت: در زمینه بسته بندی مواد غذایی نیز ۶ هزار تن تولید داریم که با توجه به شرایط تحریم و مشکلات پیش آمده در اثر شیوع کرونا و همچنین قوانین مربوط به صادرات در زمینه محصول تولیدی کارخانه در چند سال اخیر صادرات صورت نپذیرفته است.

وی عدم تخصیص سهمیه شکر بعنوان مواد اولیه خط تولید قند کارخانه از جانب وزارت صمت و جهاد کشاورزی در سال جدید را از جمله مشکلات واحد تولیدی اعلام داشت و اظهار کرد: افزایش قیمت شکر، نایلون و سلفون به عنوان مواد اولیه شرکت و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و مسائل و مشکلات مالی و معیشتی مردم جهت تهیه مایحتاج زندگی بازار فروش را به شدت تحت تأثیر قرار داده و این کاهش تقاضا، کاهش فروش را به دنبال داشته است.

تنها ادامه داد: حل مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه و تخصیص سهمیه مواد اولیه با نرخ دولتی به جهت تولید محصولات با نرخ مناسب و در توان خرید اقشار جامعه تا حدودی مشکلات صنعت و صنعتگران را کمرنگ تر می کند.

وی به جوانان پیشنهاد داد؛ راه اندازی هر کسب و کار یک چالش است و توسعه و ارتقای آن چالشی دیگر، در راستای راه اندازی کسب و کار باید به نکات مهمی توجه داشت از جمله؛ متعهد بودن به برنامه ها و بزرگ فکرکردن، انتخاب همکاران و پرسنل قابل اعتماد و تشکیل تیم کاری قوی، شناخت نیاز بازار و مشتریان محصول و تلاش در رفع نیاز آن ها، تعامل و معاشرت با افراد با تجربه و موفق در آن حوزه، پیدا کردن راهی که به موفقیت برای همه افراد ختم شود و در نهایت به یاد داشته باشید که شکست پایان راه نیست.

مدیر شرکت گلمهر غرب در مورد مشکلات حوزه صنعت استان کرمانشاه اظهار داشت؛ از مشکلات موجود در حوزه صنعت میتوان به مواردی همچون افزایش بی رویه گاز بها در سال جدید و هزینه های مصرفی آب و برق و سوخت اشاره نمود و همچنین عدم تخصیص یارانه به حوزه صنعت در این زمینه یکی دیگر از مشکلات موجود می باشد و در مواردی هم سنگ اندازی های کارشناسی نشده برخی مسئولین و ادارات بر سر راه فعالیت های صنعت و صنعتگران که موجب کندی پیشرفت پروژه ها میگردد.

وی در پایان گفت: رقابت سالم با رقبا، مشتری مداری و احترام به مشتری، حفظ و ارتقا کیفیت، انطباق و به روز بودن و تلاش و تلاش و پشتکار راز بقای هر کسب و کار در بازار است.

  • نویسنده : محمد فرجی