تولید سالانه ۷۰۰ تن بوقلمون در کرمانشاه

  پرینت
شناسه خبر : 20968 | تاریخ انتشار : 09 تیر 1401 - 10:43 |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

مهندس قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

اخبار مشابه
سازمان ملی استاندارد ایران به سیستم بین المللی ارزیابی انطباق تجهیزات و قطعات الکترونیک پیوست
افتتاح ۲ مدرسه خیرساز در روستاهای شهرستان صحنه 
۱۱۷ سامانه هوشمند جدید در جاده‌های کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.