تولید سالانه ۷۰۰ تن بوقلمون در کرمانشاه

  پرینت
شناسه خبر : 20968 | تاریخ انتشار : 09 تیر 1401 - 10:43 |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

مهندس قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

اخبار مشابه
افزایش ۱۲۶ درصدی انتقال سوخت به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج
رتبه ۱۵ کرمانشاه در پرداخت وام ازدواج
(VPN) ها و بالا رفتن مصرف برق در کشور
نشست هم اندیشی شهرداری و دانشگاه های استان برگزار می گردد 
۴۰ درصد نخود کشور در کرمانشاه تولید می‌شود
توزیع ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات در هنرستان‌های استان کرمانشاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.