تولید سالانه ۷۰۰ تن بوقلمون در کرمانشاه

  پرینت
شناسه خبر : 20968 | تاریخ انتشار : 09 تیر 1401 - 10:43 |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

مهندس قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

اخبار مشابه
آغاز کشت پاییزه در استان کرمانشاه/ مراکز جهادکشاورزی می‌بایست خانه دوم کشاورزان باشند
تقویت سیستم GIS در فرآیندهای مهندسی شرکت توزیع برق کرمانشاه
مشترکان خانگی مصرف برق خود را مطابق الگوی ماههای غیرگرم تنظیم کنند 
کرمانشاه رتبه هفتم فضای کسب و کار را در کشور دارد
برگزاری هفتمین جلسه توجیهی متقاضیان کارت بازرگانی
طعمه گذاری مناطق آلوده به موش/ شهروندان به طعمه‌ها دست نزنند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.