به گزارش نسیم کرمانشاه؛ علی چاله چاله با اشاره به اتمام برداشت چغندرقند از مزارع استان، گفت : امسال ۱۲ هزار و ۳۲۸ هکتار چغندرقند به صورت بهاره در مزارع استان کرمانشاه کشت شده بود.
وی به بیان اینکه چغندرقند در شهرستانهای سردسیر و معتدل استان به صورت بهاره کشت میشود، گفت: امسال شهرستانهای کرمانشاه با چهار هزار هکتار، اسلام آباد غرب با ۳۵۰۰ هکتار و صحنه با ۲۲۰۰ هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند بهاره در استان را به خود اختصاص دادند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه متوسط عملکرد مزارع چغندر قند استان را ۶۹ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: در مجموع ۸۵۵ هزار و ۱۹۰ تن محصول از مزارع زیر کشت چغندرقند بهاره در استان تولید شد.
چاله چاله با بیان اینکه چغندرقند به دو شکل بهاره و پاییزه در استان کشت میشود، گفت: امسال همچنین بیش از ۱۲۰ هزار تن چغندرقند پاییزه در استان تولید شده بود. وی توضیح داد: پاییز سال گذشته ۱۸۰۰ هکتار چغندرقند به صورت پاییزه در مزارع استان کشت شده بود که برداشت محصول آن را در خرداد ماه امسال داشتیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه جزو قطبهای تولید چغندرقند در کشور به شمار میرود، گفت: چغنر قند تولیدی در استان جزو محصولات با کیفیت در کشور بوده و از نظر عیار جزو محصولات با بازار پسندی بالا محسوب میشود.
Monday, 16 September , 2024