مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه از تردد بیش از ۷۲ هزار نفر از پایانه مرزی خسروی از ابتدای ماه محرم خبر داد

به گزارش نسیم کرمانشاه؛ علی سلیمی با بیان اینکه از ابتدای ماه محرم (۲۶ خرداد) تا پایان روز گذشته (جمعه ۲۶ تیر) ۷۲ هزار و ۱۹۳ نفر از مرز خسروی عبور کرده‌اند، گفت: از این تعداد ۳۲ هزار و ۹۶۶ نفر از مرز خسروی خارج و ۳۹ هزار و ۲۲۷ نفر نیز از طریق این مرز وارد کشور شده‌اند.

 

وی با اشاره به روند افزایشی تردد از مرز خسروی در روزهای اخیر، اظهار کرد: روز گذشته‌ ۲۹۳۶ نفر از مرز خسروی تردد داشتند که از این تعداد ۱۳۱۹ نفر از مرز خسروی وارد و ۱۶۱۷ نفر از این مرز خارج شدند.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: انتظار می‌رود پیک تردد زوار از مرز خسروی از اوایل مرداد آغاز شود و تا چند روز مانده به اربعین به اوج خود برسد.

 

سلیمی با بیان اینکه همه امکانات در مرز خسروی برای ارائه خدمات مطلوب به زوار فراهم بوده و زوار بدون مشکل و معطلی از این مرز عبور می‌کنند، افزود: ۷۰ گیت در مرز خسروی برای عبور زائرین فعال است.

 

وی از آماده‌باش همه امکانات و تجهیزات راهداری همزمان با افزایش تردد از مرز خسروی هم خبر داد و خاطرنشان کرد: آماده‌باش راهداری تا پایان موج بازگشت زوار اربعین ادامه دارد.