تا سقف ۲ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح های پشتیبان و پیشران مشاغل خانگی پرداخت می شود

  پرینت
شناسه خبر : 18091 | تاریخ انتشار : 25 شهریور 1400 - 16:40 |
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در سومین نشست کارشناسی ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، گفت: برای طرح های پشتیبان و پیشران مشاغل خانگی تا سقف 20 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.

 

 

 

 

 

 

به گزارش نسیم کرمانشاه؛ حسن عزیزی در سومین جلسه کارشناسی ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی که ریاست بهزاد بابا خانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در سالن جلسات معاونت اقتصادی استانداری برگزار شد، ضمن اشاره به جذب مبلغ ۸۷ میلیارد ریال اعتبارات مشاغل خانگی توسط بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کارگران در سال ۱۳۹۹ ،اظهار نمود: جذب این اعتبارات در قالب ۴۱۲ طرح به صورت پشتیبان و مستقل با پیش بینی ۴۷۲ فرصت شغلی انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد ۷۱۸ مجوز توسط سازمان صنعت و معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و اداره کل فرهگ و ارشاد اسلامی به صورت مستقل و پشتیبان صادر شد، گفت: از ابتدای امسال تاکنون نیز تعداد ۳۱۴ مجوز مشاغل خانگی مستقل و پشتیبان صادر شده که بیشترین مجوز مربوط به رسته قالیبافی، دوخت لیاس و گلیم بافی می باشد.

حسن عزیزی در خصوص اعلام سهمیه تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی سال ۱۴۰۰ نیز گفت: برای سال ۱۴۰۰ نیز مبلغ ۵۴۲ میلیارد ریال به عاملیت بانک توسعه تعاون و رفاه کارگران در راستای توسعه زنجیره ارزش مرکز توسعه کسب و کارهای کوچک و خرد جهاد دانشگاهی استان در کلیه رشته ها با تنوع رشته های شغلی و اولویت طرح های پشتیبان ابلاغ شده که نحوه توزیع و پرداخت مانند سال قبل صورت می پذیرد.

وی در خصوص سقف پرداخت اعتبارات قرض الحسنه مشاغل خانگی گفت: سقف تسهیلات قابل پرداخت برای اشخاص مستقل ۱۰۰۰ میلیون ریال و برای طرح های پشتیبان و پیشران مبلغ ۲۰۰۰۰ میلیون ریال( برای اشتغال حداقل ۲۰ نفر تحت پوشش) پیش بینی شده است که دستگاه های اجرایی صادر کننده مجوز و حمایت کننده مشاغل خانگی می توانند نسبت به بررسی و معرفی طرح ها به دبیرخانه ارسال نمایند.

بهزاد باباخانی نیز در این جلسه با تاکید بر تلاش و جدیت دستگاه‌های اجرایی در تحقق تعهد اشتغال پیش بینی شده سال جاری، گفت: مشاغل خانگی یکی از ظرفیت های مهم برای ایجاد اشتغال و خلق درآمد برای کارآفرینی و درآمدزایی در منزل می‌باشد که برنامه ریزی برای هدفمند کردن و جلوگیری از اتلاف منابع و اهلیت سنجی پشتیبان ها اهمیت بسزایی دارد.

وی در ادامه تاکید کرد برخی تجربیات گذشته که این تسهیلات به اسم مشاغل خانگی اخذ و در واقع هیچ دستاورد و اشتغال زایی نداشت، تکرار نشود.

اخبار مشابه
پیش‌بینی تولید ۳۵۰۰ تن «خرما» در کرمانشاه
زنده نگه داشتن یاد شهدا وظیفه ای همگانی است 
اولین جشنواره فیلم و عکس ترافیکی در کرمانشاه برگزار می شود
تاکید بر ساماندهی پل آبشوران سه راه برق در کوتاه ترین زمان
از بزرگراه قازانچی کرمانشاه به مرز بین المللی شوشمی پاوه چه خبر؟
موادغذایی مفید برای کبدچرب
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.