ناصر حسینی، سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه؛ ۴۷۵ کیلومتر شبکه گاز در استان اجرا شده که از این میزان ۲۷ کیلومتر در بخش شهری و ۴۴۸ کیلومتر در بخش روستایی بوده است.
وی با بیان این که گازدار شدن تمام نقاط استان کرمانشاه در مراحل پایانی قرار دارد، افزود: در مجموع در کل استان ۱۱ هزار و ۷۱۹ کیلومتر شبکهگذاری انجام شده که از این میزان ۳هزار و ۷۱۲ کیلومتر در بخش شهری و ۸ هزار و ۷ کیلومتر در بخش روستایی بوده است.
سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: با این مقدار شبکهگذاری زمینه برای نصب ۵ هزار و ۲۰۹ علمک و جذب ۱۶ هزار و ۱۳۰مشترک جدید فراهم شده است.
حسینی در پایان با بیان اینکه تمام تلاش ما بر این است که هر چه زودتر کار شبکهگذاری در استان به اتمام برسد ابراز امیدواری کرد تا در ماههای پایانی سال جاری و اوایل سال آینده این کار به خوبی در استان به پیش رود و کامل شود.
Friday, 31 March , 2023