به گزارش نسیم کرمانشاه، به همت و تلاش مهندس حمیدرضا نجفی نژاد، (مدیرعامل شرکت ابنیه سازان بیستون باختر)، بیمارستان بهارستان به عنوان مدرن‌ترین و پیشرفته ترین بیمارستان غرب کشور در کرمانشاه ساخته شد.

 

مهندس نجفی نژاد که استاد دانشگاه، مشاور عمرانی شهرداری کلانشهر کرمانشاه و مولف بسیاری از کتب معماری است، در گفت‌وگویی با خبرنگاران در خصوص ویژگیهای این بیمارستان گفت: بیمارستان بهارستان که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه است، دارای  ۱۲۰ تخت شیمی درمانی _ رادیوتراپی می‌باشد که در ۴ طبقه با حدود ۱۰ هزار متر مربع زیربنا در حال طی کردن مراحل نهایی ساخت است.

 

این معمار برجسته کرمانشاهی اظهار کرد: کارهای عمرانی طبقه اول، دوم و سوم این بیمارستان کاملا تمام شده و تنها بخش کوچکی از کارهای جزیی طبقه همکف آن باقی مانده که آنهم ظرف دو هفته آینده به اتمام خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: همچنین در طبقات پایین‌تر، بخش‌های رادیوتراپی و توموتراپی قرار دارند که این بخش‌ها با تجهیزات و شیوه ی ساخت بسیار منحصر به فردی احداث شده و تا ۱۵ روز آینده تحویل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت ابنیه سازان بیستون باختر اظهار کرد: به محض تحویل این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی، آنها نیز کار نصب تخت های بیمارستانی و دیگر تجهیزات آن را شروع خواهد کرد و به زودی قابل استفاده برای بیماران عزیز خواهد بود.

 

🔹مهندس نجفی نژاد گفت: شیوه ساخت این بیمارستان کاملا منحصر به فرد است، به گونه ای که برای ساخت هر کدام از بخشهای رادیوتراپی آن، دیوارهایی به قطر بیش از دو متر بتن و همچنین سقفی با ارتفاع بیش از دو متر و ۳۰ سانتی متر بتن ریزی ساخته شده که دیگر هرگز دغدغه نشت اشعه وجود نداشته باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین جهت جلوگیری از نشت اشعه، برای ورودی این بخشها دربهای با بیش از ۳ و نیم تن سرب نصب شده که توسط موتورهای بسیار قوی باز و بسته می‌شوند و تحت هیچ شرایطی نشت اشعه اتفاق نخواهند افتاد.

 

این معمار برجسته ی کرمانشاهی تاکید کرد: این بیمارستان که در حال طی کردن روزهای پایانی ساخت پروژه ساختمانی خود هست، به زودی تحویل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهد شد که در ادامه مردم بتوانند از خدمات منحصر به فرد آن بهره مند شوند.

 

به گزارش نسیم کرمانشاه؛ این بیمارستان که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده، کاملا دولتی است و خدمات‌دهی آن به بیماران با تعرفه دولتی انجام می شود. به گونه ای که هزینه تمام شده برای یک بیمار در این بیمارستان اگر بین یک تا نهایتا چند میلیون تومان باشد، همین روند درمان در بخش خصوصی، بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است. لذا راه اندازی بیمارستان بهارستان کمک شایان توجهی به بیماران سرطانی و خانواده آنها می کند.

 

گفتنی است؛ شیوه ی ساخت این بیمارستان و همچنین دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در آن استفاده شده، در ایران کم نظیر است که طبیعتاً این مهم باعث ایجاد امیدی در دل مردم خواهد شد که دیگر نگران روند درمان و هزینه های سرسام آور آن نبوده و غمی جز بیماری نداشته باشند.

 

همچنین با کمک خیرین، در مجموع بیمارستانی امام رضا (ع) و در جوار این بیمارستان یک هتل در حال ساخت است که کسانی که از استان‌های همجوار و اقلیم کردستان جهت مداوا به بیمارستان بهارستان مراجعه می‌کنند، بتوانند از خدمات آن نیز بهره مند شوند.

 

لازم به ذکر است که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیش از این، اقدام به خرید سه دستگاه رادیوتراپی و توموتراپی با اعتباری بیش از ۷۰۰۰ میلیارد ریال کرده است و به زودی در ساختمان بیمارستان تعبیه خواهد شد.

 

با راه اندازی بیمارستان بهارستان، ضمن پوشش دادن روند درمان تمام بیماران سرطانی در غرب کشور، این توانایی را دارد که به بیماران سرطانی اقلیم کردستان عراق نیز ارائه خدمت کند.