با مشخص شدن کاندیداهای نهایی مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه، مدتی است فعالیت های غیررسمی انتخاباتی آغاز شده و هریک از کاندیدها به شکلی مشغول فعالیت هستند.

 

ضمن احترام به همه ی عزیزانی که در این وادی سخت قدم گذاشته اند، اگر بخواهیم یک تحلیل کوتاه و واقعی داشته باشیم، ۱۰ نفر از این دوستان  شانس بیشتری برای ورود به مجلس دارند لذا این عزیزان را به چند دسته تقسیم می کنم،

 

تعدادی از کاندیدها کسانی هستند که سال‌های قبل یک دوره نماینده بوده اند و بدلیل رفتار و عملکردشان، دوره بعد موفق نشده اند، لذا تکلیفشان روشن است.

 

گروهی هم عزیزانی هستند که در حال حاضر نماینده هستند و هم خودشان و هم طرفداران این عزیزان، از میزان رأی آنها آگاهی دارند، تنها نکته ای که به ذهن نگارنده می رسد، این است که  در عصر دیجیتال و با ذهن آگاه مردم این زمانه، مصاحبه‌های دم انتخاباتی کمک چندانی به آنها نخواهد کرد.

 

گروهی هم مدت کوتاهی در استان مسئول بوده اند و مردم بیشتر آنها را پشت میز و در حال مصاحبه دیده اند.

 

اما شرایط فضل الله رنجبر کاملاً متفاوت است، رنجبر علاوه بر سمت های مختلفی که در طی ۳۵ سال خدمت مدیریتی داشته و با کوله باری از تجربه قدم در این وادی گذاشته، تنها کسی است که ۹ سال فرماندار شهرستان کرمانشاه بوده یعنی بخش مهمی از عمرش را به‌ واسطه مسئولیتش با مردم شهرستان ارتباط نزدیک داشته و در بحران های مختلف از جمله سیل، زلزله و دوران سخت کرونا  در کنار مردم بوده….

 

رنجبر ۹ سال با تمام اقشار مردم از لک و کرد گرفته تا فارس ارتباط داشته و با توجه به اینکه فردی متعادل است با پیروان ادیان مختلف ( اهل تشیع، اهل تسنن و اهل حق و…) ارتباط صمیمی داشته و این ارتباطات بعد از ترک مسئولیت هم ادامه یافته و همین موضوع برگ برنده ی ایشان در انتخابات است.

 

به همین دلیل رنجبر چه فعالیت تبلیغاتی داشته باشد چه نداشته باشد به قول فوتبالی ها، یک پای فینال است.