به گزارش نسیم کرمانشاه، جلیل بالایی با بیان اینکه بر اساس سند توسعه استان و همچنین آمایش سرزمین کرمانشاه تجارت یکی از اصلیترین محورهای توسعه استان است، یادآور شد: در این بین بخش خدمات و خصوصا حوزه گردشگری نیز اهمیت ویژهای دارد.
به گفته بالایی، در حوزه گردشگری هم به بعد گردشگری داخلی و هم خارجی باید پرداخته شود و در استانی مانند کرمانشاه با وجود همجواری با عراق توریسم سلامت از اهمیت دو چندان برخوردار است.
مدیر طرح و برنامه اتاق کرمانشاه با بیان اینکه در گذشته خلاهایی در حوزه خدمات درمانی از جمله کمبود تختهای بیمارستانی داشتیم، تاکید کرد: خوشبختانه با اضافه شدن بیش از ۷۰ تخت به این ظرفیت از این کمبود کاسته شد.
وی تاکید کرد: در گذشته در بخش ساماندهی، بازاریابی، لینک کردن و … گردشگران سلامت هم دچار مشکلاتی بودیم که اکنون یازده تشکل و شرکت در این حوزه فعال هستند و خلأهای موجود برطرف شده است.
بالایی معتقد است، اکنون که چهار، پنج چالش مهم پیش روی گردشگری سلامت استان برطرف شده باید در این زمینه بیشتر فعالیت کنیم.
وی از پیشنهاد اتاق بازرگانی کرمانشاه برای برپایی همایش توریسم گردشگری استان با محوریت بخش خصوصی خبر داد و عنوان کرد: بیمارستان حکیم به عنوان یکی از مجهزترین بیمارستانهای بخش خصوصی کرمانشاه میتواند محور این همایش باشد و سایر بیمارستانها از جمله بیستون، سجاد و … نیز پای کار بیایند.
وی با بیان اینکه این همایش بینالمللی بین ایران و عراق برگزار خواهد شد، افزود: در گام اول کردستان عراق را محوریت قرار میدهیم.
در ادامه بابک ترابی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق کرمانشاه با اشاره به مشکلاتی که طی بیش از دو سال اخیر به دلیل بیماری کرونا برای حوزه گردشگری رخ داد، گفت: گردشگری اولین بخشی بود که تحت تاثیر قرار گرفت و آخرین بخشی بود که فعال شد.
وی ادامه داد: تبعاتی که در حوزه گردشگری به دلیل بیماری کرونا پیش آمد به این سادگی قابل جبران نیست.
به گفته رئیس کمیسیون گردشگری اتاق کرمانشاه، اکنون که شرایط به سمت عادی شدن پیش رفته باید برنامهریزی بیشتری برای حوزه گردشگری داشته باشیم.
در ادامه این نشست، فعالان حوزه گردشگری و شرکتهای گردشگری به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
همچنین مقرر شد از این پس چهارشنبه های اول هر ماه به برگزاری جلسات کمیسیون گردشگری اختصاص یابد.
Wednesday, 9 October , 2024