سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان ضمن بازدید از پزشکی قانونی در جلسه شورای اداری حضور یافت.

به گزارش نسیم کرمانشاه، صبح روز یکشنبه سوم مرداد ماه سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان به همراه سرهنگ دلیری فرمانده انتظامی شهرستان و سرهنگ اکبر رئیس پیشگری استان با حضور در پزشکی قانونی کرمانشاه ضمن یازدید از بخش های مختلق اداره در جلسه شورای اداری که با حضور دکتر سلیم خانی مدیر کل پزشکی قانونی و تعدادی از مسئولین بخشهای مختلف برگزار شد شرکت کردند.

دکتر سلیم خانی در سخنانی کوتاه ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین و حضار و تبریک دهه ولایت، گزارشی از عملکرد این اداره کل شامل:‌اقدامات فرهنگی- مذهبی، عمرانی ،‌دیدارها وگفتگوها ،افزایش کیفیت خدمات و حفظ کرامت ارباب رجوع و سایر فعالیتها ارائه نمودند.

خانی گفت: بهترین راه تکریم، خدمت رسانی به مردم عزیز است و مجموعه پزشکی قانونی کرمانشاه تمام سعی خود را در این زمینه به کار می بندد .

خانی همچنین از اهم اقدامات انجام شده طی مدت مدیریت خود اشاره نمود و گفت:

– با راه اندازی سالن تشریح در هفت شهرستان ، تمای شهرستان های استان به غیر از گیلانغرب و قصرشیرین دارای سالن تشریح می باشد و دیگر نیاز به ارجاع اجساد به مرکز استان نیست.

-با همیاری و مساعدت استانداری و دولت ، ساختمان و سالن تشریح شهرستان اسلام آباد غرب ارتقاء یافت.

-از محل اعتبارات استانی ، اعتبار لازم جهت ساخت دو مرکز سرپل ذهاب و جوانرود تامین شد و در چند ماه آینده به بهره برداری خواهند رسید.

-از مصوبات سفر رئیس محترم قوه قضائیه ، دستگاه رادیولوژی جهت مرکز استان خریداری شد، این دستگاه در بخشهای معاینات ، برای تشخیص تصادفات ساختگی و تشریح جهت اجساد گلوله خورده و نیز پیکر جانبازان (احتمال وجود ترکش در بدن) کاربرد دارد.همچنین راه اندازی این دستگاه در راستای کمک به کاهش تردد و رفت و آمد مراجعینی که با ادعای تصادف به اداره کل پزشکی قانونی استان مراجعه می کنند ونیازمند اخذ گرافی های فوری با احراز هویت کامل هستند، خواهد بود.ضمناً وجود چنین دستگاهی در اداره کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه کمک شایانی به تایید اصالت گرافی های اخذ شده و جلوگیری از سوء استفاده های احتمال خواهد کرد.

-طرح دادپزشک نیز از دیگر اقدامات خوب در راستای تکریم ارباب رجوع بود که در استان اجرا شد و با وجود این طرح از ارجاع بی مورد اجساد به پزشکی قانونی جلوگیری می کند.

در ادامه خانی با اشاره به اهمیت دریافت و ارسال مکاتبات قضائی فی مابین پزشکی قانونی و مراجع انتظامی به مشکلات موجود در این زمینه اشاره نمود.

سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان نیز ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و اشاره به سختی کار در پزشکی قانونی ،‌از عملکرد و فعالیتهای مدیریت و کارکنان این اداره کل تقدیر و تشکر نمودند.

سردار جاویدان گفت:نیروی انتظامی محور تامین نظم و امنیت است و شعار نیروی انتظامی تلاش جهت رضایت مردم از خدمات می باشد و تمامی تلاش خود را در خصوص رفع موانع موجود به کار می بندد.

وی گفت : یکی از مهم ترین اهداف، تعامل نیروی انتظامی با دستگاه قضائی است و هر چه ارتباط نزدیک تر باشد ، خدمات بهینه تری ارائه خواهد شد.

سردار جاویدان در ادامه گفت: ۲۶درصد مکاتبات در بستر الکترونیک انجام می شود و ارتباط بین پزشکی قانونی و انتظامی به طور کامل برقرار است و هر چه در این حوزه بهینه تر باشیم و تمام مکاتبات فی مابین در بستر الکرتونیکی انجام شود در کار ارباب رجوع هم تسریع می شود و هم امکان جعل نیز کاهش می یابد.

در ادامه سرهنگ دلیری فرمانده انتظامی شهرستان ، ضمن قدرانی از دکتر خانی و سایر همکاران گفت: در حوزه قضائی تلاش جهت تعامل بیشتر در دستور کار قرار گرفته است و نهایت همکاری نیز با پزشکی قانونی انجام می شود. در پایان نیز از همکاری و تعامل خوب پزشکی قانونی با نیروی انتظامی قدرانی نمود.

سرهنگ اکبری رئیس پیشگیری استان نیز ضمن تشکر از دکتر خانی ، از زحمات ایشان و مجموعه پزشکی قانونی بایت تعامل خوب با نیروی انتظامی تقدیر کرد و گفت:دستورالعمل صادر شده که به هیچ عنوان مکاتبات قضائی به صورت مکتوب نباشد چرا که تمام مراکز انتظامی و کلانتری ها مجهز به سامانه الکترونیکی می باشد .

وی با اشاره به اینکه در ماه گذشته در مکاتبات الکترونیکی در سطح کشور رتبه ۲۰ کشوری بوده ایم و با اقدامات خوب انجام شده در حال حاضر در رتبه ۶ کشوری قرار گرفته ایم.

در ادامه، حاضرین در جلسه در خصوص بهتر شدن روند مکاتبات قضائی به صورت الکترونیکی پیشنهادات خود را ارائه دادند و در این خصوص بحث و تبادل نظر کردند و دستورات لازم از سوی مسولین جهت رفع مشکلات صادر شد و طرفین بر تعامل هر چه بیشتر بین پزشکی قانونی و نیروی انتظامی تاکید شد.

در پایان دکتر خانی با اهدا لوح و هدیه از سردار جاویدان و سرهنگ دلیر ی به پاس تعامل و همکاری با مجموعه پزشکی قانونی تقدیر به عمل آوردند.