رئیس اداره پایش و ارزشیابی پروژه گلوبال فاند (صندوق مبارزه با ایدز، سل و مالاریا) در دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد UNDP‌ در ایران گفت: ایجاد مرکز سلامت زنان یک ابتکار ماندگار است و این طرح باید الگوی کشوری باشد.

 به گزارش نسیم کرمانشاه، دکتر «علیرضا تجلیلی» در حاشیه بازدید از مراکز کاهش آسیب (DIC) اظهار داشت: بیماریابی بسیار خوبی در زمینه های اچ آی وی «HIV»  و سل در استان کرمانشاه انجام شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی اضافه کرد: هیچ نقصی در عملکرد مراکز DIC (کاهش آسیب)، مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و کلینیک مثلثی دیده نشد و زحمات و حمایت‌های دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این زمینه قابل مشاهده است.

رئیس اداره پایش و ارزشیابی پروژه گلوبال فاند در دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد UNDP‌ در ایران گفت: اطلاعات نرم افزاری این مراکز بروز است و شرایط، نگهداری تست ها بسیار خوب و مناسب بود.

وی افزود: محل استقرار مرکز سلامت زنان از لحاظ جغرافیایی مناسب بوده و آموزش و اطلاع رسانی عمومی به گروه هدف به خوبی انجام شده بود.

دکتر تجلیلی عنوان کرد: نقطه قوت مراکز مذکور تعهد کاری پرسنلی است که در این مراکز مشغول به ارایه خدمت هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: بیمارانی که مبتلا به HIV هستند نیاز به حمایت و مراقبت فعال دارند که خوشبختانه این سیستم در مراکز به خوبی در حال اجراست.

دکتر «ابراهیم شکیبا» افزود: در بازدیدهای آینده انشاالله که دانشگاه علوم پزشکی مجدد خوش به درخشد و این افتخار را مدیون همکاران وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی هستیم.