اقدامات انجام شده در راستای مدیریت مصرف و گذر از پیک ۱۴۰۱ تشریح شد

  پرینت
اقدامات انجام شده در راستای مدیریت مصرف و گذر از پیک ۱۴۰۱ تشریح شد
شناسه خبر : 22156 | تاریخ انتشار : 27 آبان 1401 - 21:05 |
معاون برنامه‌ریزى و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای غرب به تشریح اقدامات انجام شده در راستای مدیریت مصرف و گذر از پیک ۱۴۰۱ پرداخت.

 

به گزارش نسیم کرمانشاه به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای غرب، “معین لبابی میرقوامی” گفت: اجرای پروژه‌های افزایش ظرفیت پست‌های انتقال ۲۳۰/۶۳ کنگاور و سرپل‌ذهاب، پست ۱۳۲/۲۰ کیلوولت مهران و پست ۶۳/۲۰ کیلوولت پاوه و تشکیل کارگروه استانی مدیریت مصرف و تقاضا مطابق با دستورات دفتر مدیریت مصرف توانیر و مدیریت شبکه از اقدامات این شرکت در راستای گذر از پیک سال ۱۴۰۱ صورت گرفته است.

وی افزود: برگزاری جلسات با استانداران سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام و مدیران ارشد ادارات و صنایع در راستای ارائه گزارش از وضعیت صنعت برق کشور و تشریح ضرورت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف در ایام  پیک برق تابستان سال جاری و مکاتبه با استانداری‌های هر سه استان برای تغییر ساعات کار ادارات در زمان پیک بار شبکه و عملیاتی شدن آن از دیگر اقدامات مدیریت مصرف بوده است.

مهندس میرقوامی خاطرنشان ساخت: مبادله تفاهم‌نامه همکاری ۲۴ ساعته شامل تعمیرات و تعطیلات با شرکت‌های پلیمر کرمانشاه و پتروشیمی کردستان، ابلاغ سهمیه‌های ارسالی از مدیریت شبکه به صنایع منطقه و پایش و کنترل مصرف آن‌ها در زمان پیک بار و ارائه تذکرات لازم در صورت تخطی از سهمیه‌های ابلاغی دیگر اقدامات انجام شده این شرکت در راستای گذر از پیک سال ۱۴۰۱ است.

معاون برنامه‌ریزى و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای غرب در پایان گفت: تشکیل جلسات مشترک با شرکت‌های توزیع نیروی برق تحت پوشش برای بررسی وضعیت شبکه و هماهنگی در اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و پیش‌بینی وقوع حوادث احتمالی و ارائه راهکار در شبکه در بازه زمانی پیک تابستان  ۱۴۰۱ و تشکیل جلسات متعدد با مدیران عامل صنایع در خصوص همکاری و کاهش بار مصرفی در پیک تابستان سال جاری از دیگر اقداماتی بوده که توسط این شرکت صورت گرفته است.

اخبار مشابه
پیشرفت ۷۲ درصدی پروژه پست ۴۰۰/۲۳۰ کیلوولت سرپل ذهاب
بهره‌برداری از ۴۰ مدرسه با ۱۵۵ کلاس درس طی مهرماه سال جاری در کرمانشاه
پیشرفت ۷۵ درصدی ساماندهی رودخانه آبشوران
۸ نقطه پرحادثه جاده‌ای کرمانشاه ایمن‌سازی می‌شود
برگزاری کارگاه آموزشی سواد رسانه با هدف تخصصی کردن حوزه روابط عمومی
دانستنی هایی در مورد سوسیس و کالباس بر اساس استاندارد ملی INSO 2303
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.