
به گزارش نسیم کرمانشاه؛ حمیدرضا امیری در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار با تبریک روز این روز اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از استان های برتر در اجرای فیبر نوری می باشد و در حال حاضر این شبکه تا مرزها نیز گسترش یافته است.
وی گفت: در اربعین امسال یکی از استان های برتر در زمینه راهبری و کمک به اربعین مخابرات کرمانشاه بود که انجام شبکه موبایل، توسعه فیبر نوری و گیت های گذرنامه توسط مخابرات صورت گرفت و در این راستا شبکه بانکی، شبکه دولت و کسب و کارها نیز توسط مخابرات انجام شدند.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه تاکید داشت: در حال حاضر در سطح استان بالاترین آمار سرقت سیم های تلفن نسبت به سطح کشور تلفن رخ می دهد که امیدواریم تدابیر لازم در این رابطه صورت بگیرد.
وی افزود: در صدد هستیم تا پایان سال استان کرمانشاه به صورت کامل به فیبر نوری متصل شود و در تمامی شهرستان ها این اقدام انجام شده یا در دست اقدام می باشد.
امیری طول فیبرنوری در استان کرمانشاه را ۱۰ هزار کیلومتر اعلام کرد و گفت: در این زمینه نسبت به کشور در رده استان های برتر قرار داریم و پروژه هایی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان نیز در این حوزه سرمایهگذاری شده است.
وی تعداد دکل های ۵G در استان را ۱۴ عدد اعلام کرد و اظهار داشت: در منطقه اورامانات بیشترین سایت های ۵G قرار دارند و در برخی دیگر از مناطق استان تعداد سایت های کمتری واقع شده است.
امیری میزان مطالبات از ارگان های دولتی و مشترکین استان را بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: میزان مطالبات نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
وی در پایان تاکید داشت: میزان مشترکین تلفن همراه اعتباری در استان ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک و تلفن دائمی نیز ۵۰۰ هزار و میزان تلفن ثابت نیز ۴۰۰ هزار است و ضریب نفوذ تلفن همراه اول نیز در سطح استان ۱۰۰ درصد می باشد.













Sunday, 6 September , 2026