احیای برجام فضای اقتصادی جدید و امیدبخشی را پیش روی کشور قرار می‌دهد

  پرینت
شناسه خبر : 21609 | تاریخ انتشار : 02 شهریور 1401 - 18:56 |
عضو هیات رئیسه اتاق ایران با اشاره به اخبار مثبتی که از به نتیجه رسیدن مذاکرات برجام به گوش می‌رسد، گفت: احیا برجام فضای اقتصادی جدید و امیدبخشی را پیش روی کشور قرار می‌دهد.

 

به گزارش نسیم کرمانشاه، کیوان کاشفی در جلسه هفتاد و نهم شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه که امروز (دوم شهریور) برگزار شد، با بیان اینکه دو رویداد اقتصادی مهم با احیا برجام در کشور رخ خواهد داد، اظهار کرد: اولین پیامد مثبت باز شدن فضا برای سرمایه‌گذاری‌های خارجی است.

به گفته عضو هیات رییسه اتاق ایران از سوی دیگر با آزاد شدن منابع دولت در سایر کشورها و بازگشت تضمین شده درآمدهای حاصل از فروش نفت، دولت هم توان کافی برای کمک به فضای اقتصادی کشور خواهد داشت.

کاشفی از فضای مثبت اقتصادی که با احیا برجام در انتظار کشور است یاد کرد و ادامه داد: از هم اکنون باید برای استفاده بهینه از این فضا برنامه داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشابه این برنامه را باید برای استفاده از فضای پسابرجام دوم در کرمانشاه هم داشته باشیم که اتاق بازرگانی این برنامه را تدوین کرده است.

به گفته کاشفی، این برنامه چشم‌انداز برنامه‌های سرمایه‌گذاری استان برای سه تا پنج سال آینده را ترسیم کرده است.

وی سپس از اصلاح سطح اشتغال و تراکم پروانه‌های ساختمانی کرمانشاه از ابتدای شهریور‌خبر داد و عنوان کرد: طی ۱.۵ سال گذشته این موضوع را با جدیت از سوی انجمن ساختمان و شورای گفت‌وگو پیگیری کردیم.

کاشفی معتقد است، این روند به رونق صنعت ساختمان در کرمانشاه و کاهش پرونده‌های ماده صد کمک بسزایی خواهد کرد.

موضوع دیگری که وی به آن اشاره کرد لزوم جابجایی مشاغل آلاینده کرمانشاه و ایجاد ناحیه‌های کارگاهی تخصصی در کرمانشاه بود و خاطرنشان کرد: نیازمند چند ناحیه تخصصی برای مشاغل آلاینده هستیم که تا کنون به نتیجه نرسیده است.

رئیس اتاق کرمانشاه مهمترین مسئله در زمینه به نتیجه نرسیدن این نواحی تخصصی را عدم جانمایی مناسب برای آنها اعلام کرد.

کاشفی ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی در کرمانشاه را ضروری دانست و عنوان کرد: تجربه موفق شهرک «دیزل آباد» برای خدمات خودرو کرمانشاه را داریم که سالیان گذشته ساخته و باعث شده کرمانشاه یکی از بهترین ورودی‌های شهر را از نظر نبود مشاغل آلاینده داشته باشد.

اخبار مشابه
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه معرفی شد
داستان طلای گمشده چیست؟
آغاز توزیع ۱۵۰ تن پرتقال تامسون و ۸۰ تن سیب عید در کرمانشاه
استفاده از فرصت «پایتخت فرهنگی» برای معرفی بیشتر کرمانشاه
برگزاری بیش از بیست رویداد فرهنگی و گردشگری در ایام نوروز در کرمانشاه
خط‌کشی بیش از ۴ هزار و ۶۵۰ کیلومتر از راه‌های استان کرمانشاه 
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.