نایب رئیس فدراسیون فوتبال:
پرونده راهیان را به صورت ویژه بررسی میکنیم
جناب آقای قنبرزاده ضمن تبریک انتخاب شما به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران یک سوال مشخص در خصوص پرونده باشگاه راهیان کرمانشاه و فدراسیون فوتبال و آرائی که از مراجع قضائی مبنی بر بازگشت این تیم به لیگ دسته اول صادر شده داشتم.
واقعیت این است که من در جریان جزئیات این پرونده نیستم و چون این موضوع یک موضوع کاملاً حقوقی است و به آن اشراف ندارم نمیتوانم اظهارنظر کنم ولی به هرحال یک موضوع دعاوی حقوقی است و فدراسیون فوتبال کمیته و کارشناس حقوقی دارد. آنها باید بررسی کنند و پاسخ بدهند. اما باز هم میگویم چون من در جریان جزئیات پرونده نیستم، اظهارنظرم نمیتواند یک اظهارنظر کارشناسی باشد.
با توجه به اینکه شما سابقه مدیریتی بسیاری دارید و بالاترین مرجع قضایی کشور یعنی دیوان عالی هم در خصوص این پرونده رأی داده است فکر میکنید نتیجه چه شود؟ چون چند سال است این پرونده به طول انجامیده است.
سلام
من عامیانه بگویم، فقط به چشمهایم اعتماد دارم و به گوشهایم خیلی اعتماد ندارم. اجازه بدهید با چشمانم این رأی را ببینم و کارشناسان حقوقی بررسیهایشان را انجام دهند. اگر لازم باشد کارشناسان رسمی دادگستری به قضیه ورود میکنند. من حتمن باید این آرا را ببینم. مرجعی که باید این سوال را پاسخ بدهند کارشناسان حقوقی فدراسیون و مراجع قضائی هستند. باید حتمن جنبههای مختلف این کار را ببینیم و بدانیم قانون در این مورد چه میگوید.
بی شک مجمع نمایندگان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، نقش بی بدیلی در پرونده راهیان خواهند داشت. عبدالرضا مصری، ابراهیم عزیزی، محمد رشیدی، مجتبی بخشی پور، علی رضایی، سید جواد حسینیکیا، شهریار حیدری و آرش لهونی، هر کدام از آن ها قدرت کافی برای تاثیرگذاری در ماجرای راهیان برخوردار هستند که تنها به مقداری تلاش بستگی دارد.
عبدالرضا مصری به عنوان نائب رئیس مجلس، همواره در مسائل کلانی که به سود کرمانشاه بوده، تلاش های موثری داشته است، به همین خاطر، مردم استان از مصری انتظار دارند که او از قدرت چانه زنی اش برای بازگشت راهیان به لیگ دسته اول به عنوان یکی از مطالبات کلان جامعه، استفاده کند.
شهریار حیدری دبیر کمیسیون امنیت ملی و نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی، یک شگفتی کامل است، مردی که در اوائل درگیر کارهای سیاسی بود اما دلمان قرص بود که ورزش را می فهمد. عجیب نیست که در این ایام، برخی ها به این دلخوشی هوادران راهیان پوزخند بزنند به این مقایسهها اما شاید او چیزی ورای یک چهره سیاسی است. احتمالاً ترکیبی از ۹۰ درصد اراده، هوش، سرسختی، سختکوشی و ۱۰ درصد سیاست.
نزدیکان شهریار حیدری در محافل خصوصی اعتراف کرده اند که یکی از کارهای نیمه تمام او این است که راهیان دوباره در لیگ دسته اول حضور پیدا کرده و بدرخشد و به همین خاطر برای بازگشت این تیم ، شبانه روز تلاش می کند. بی شک دلسوزی هایش درباره تیم راهیان، او را به یکی از محبوب ترین شخصیت های سیاسی استان تبدیل خواهد کرد که نامش در تاریخ این دیار به یادگار باقی خواهد ماند.
صابر رحیمی؛ دقیقا کجایی؟
صابر رحیمی مردی عجیب با گفتاری متفاوت، شاید بعدها از نقشِ او در ناکامی های ورزشِ کرمانشاه نقل های متفاوتی گفته شود اما دستِ کم، در پرونده راهیان، کم کاری کرد؛افکار عمومی حافظه قوی ندارد اما رحیمی که هرگز حاضر نشد به خاطر سماجت یکی از کارمندانش، برای بازگشت قطعی راهیان تلاش کند.
رحیمی هرگز سر صراط مستقیم قدم ننهاد؛ نه در ماجرای نابودی ورزش استان و نه در مسئله راهیان، او انگار در اتفاقات مهمِ ورزش استان، وجودِ خارجی ندارد؛ دیالوگ های تکراری و خسته کنندهاش، آدمی را به شک می اندازد که آیا زمامِ امور ورزش استان برای چند سال در دستانِ مردی است که الفبای ورزش را نمی داند؟ رحیمی به راستی نماینده دولتمردانی بود که مردم را دچار فقر، تنگدستی و تندخویی کرد؛ بی شک او در ماجرای راهیان حداقل باید در یک محکمه نمادین، در میز متهم بنشیند؛ یا اینکه در برابر وجداناش، پاسخگوی کم کاری یا شیطنتهای پشت پرده برای پرونده راهیان باشد.
Monday, 16 September , 2024