‍ با حضور و توسط معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمانشاه، افضلی مدیر کل شیلات استان، نخستین رستوران طبخ ماهی در محل بلوار طاق بستان جنب فروشگاه زنجیره ای رفاه افتتاح شد. به گزارش نسیم کرمانشاه، اولین رستوران طبخ ماهی در شهر کرمانشاه به منظور ترویج فرهنگ مصرف ماهی، بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان با مشارکت […]


با حضور و توسط معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمانشاه، افضلی مدیر کل شیلات استان، نخستین رستوران طبخ ماهی در محل بلوار طاق بستان جنب فروشگاه زنجیره ای رفاه افتتاح شد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، اولین رستوران طبخ ماهی در شهر کرمانشاه به منظور ترویج فرهنگ مصرف ماهی، بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری رسید.

دکتر حاتمی در آئین افتتاح رستوران طبخ ماهی در شهر کرمانشاه طی سخنانی اظهار داشت: افتتاح چنین رستوران های با همت و تلاش بخش خصوصی در سطح استان و شهرستان های تابعه باعث بالا بردن سرانه مصرف و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان می گردد که این امر نقش مهمی در تامین سلامت جامعه دارد.

مهندس افضلی  مدیر کل شیلات استان نیز طی سخنانی عنوان نمود: یقیناً  با افزایش رستوران های طبخ آبزیان پرورشی و دریایی در سطح استان،  میانگین سرانه مصرف آبزیان را با تحقق شعار “ماهی غذای سلامتی” تا پایان سال به ۱۰ کیلوگرم برسانیم.

در ادامه مدیریت رستوران طبخ آبزیان اظهار نمود؛ این رستوران  با حمایت و همکاری اداره کل شیلات استان و سازمان میادین و مشاغل شهری، شهرداری منطقه ۵، ادارات مرتبط افتتاح و در این رستوران طبخ غذاهای آبزی دریایی و پرورشی به صورت تنوری برای همشهریان عزیز ارائه می گردد.